Велили шеф је бесан – увео драстично промену у Елиту везану за номинације: Ништа неће бити исто

Учесници ријалитија “Елита” и сличних формата улазе у ове програме с јасним условима. Њихово учешће подразумева потписивање уговора којим прихватају унапред одређена правила и добијају хонорар. Основни циљ тих правила јесте да се осигура несметано одвијање програма и очување динамике шоуа.

Једно од кључних правила је активно учествовање у емисијама, уз строгу забрану физичких сукоба. Ипак, кршења ових правила нису реткост – у тренуцима тензије долази до конфликата, због чега продукција понекад кажњава учеснике одузимањем дела или целокупног хонорара. Такве казне представљају начин да продукција постави границе и одржи контролу над понашањем унутар ријалитија.

Овог пута није било казни, али је стигло важно упозорење од великог шефа.

– Одабрани, обзиром да неки од вас мисле да сте направили добру фору, подсетићемо вас да није по правилу да може да се наведе десет различитих учесника, као и да се договарате око номинација. Управо због тога, номинације ће бити поновљене – гласило је писмо.

Elita
Елита / Извор: youtube printscreen/zadruga

Ево како су текле номинације док нису упропашћене због непоштовања правила.

– Послаћу Бранку јер ми се уопште не свиђа и има неки сукоб са мном, не знам зашто -рекла је Мрвица.

– Хоћу да видим леђа Милици Дугалић јер ме је увредила и газићу је до краја да оде кући јер је изнела неке ствари о мени које нису за јавност -рекла је Кети.

– Ја ћу да номинујем Рашка јер је променио мишљење о женама генерално, он ме стално нешто ућуткује и постао је много поносан. Мислим није више као раније -рекла је Барби.

– Мени је жао што не могу да номинујем људе одавде јер је Божа насрнуо на мене, поред тога бих исто и Бранку номиновала која ме је жестоко извређала и надам се да ће је људи жестоко осудити јер је жена небитна а вређа најниже -рекла је Мима.

– Мрш  ти матер  распала, видећеш да ли ћеш данас спавати једна распала -додао је Божа.

– Номиноваћу неког ко ме је највише извређао и стално ми добацује а то је Гастоз, ми немамо неки сукоб али сам почела да му износим мишљење са Анђелом и онда је он кренуо да ме вређа -додала је Мима.

Elita
Елита / Извор: youtube printscreen/zadruga

– Ја ћу номиновати Лулета Баханалију јер се стално меша у мој однос са Гастозом и обећавам да ћу га пребити кад изађем напољу јер је лик тотални ретард и није занимљив. Кад устане мутав је, носи фејк ролекс и момак је дебил. Ставио је тетоваже а има 60 кила са креветом, има ме на пику и уместо да гурамо причу он се прави будалетина -рекао је Божо.

– Прво ћу да поздравим маму, извинићу се ако је доведем у неку ситуацију непријатну. Сви мисле да ћу номиновати Муњу али он је био мој избор и заиста не желим сада да причам лоше о њему, апсолутно ме то не занима, ја сам са њим синоћ завршила однос, поделили смо све заједничко. Наша комуникација се синоћ прекинула и тако ће остати до даљњег. Номиноваћу Анели због личног сукоба којег смо имали за време журке -рекла је Ана.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

PET POVREĐENIH U ČETIRI SAOBRAĆAJNE NEZGODE Hitna pomoć u Beogradu imala 108 intervencija

Vesti Beograd Hitna pomoć u Beogradu: 4 saobraćajne nezgode, 5 povređenih Četiri saobraćajne nezgode u …