"Болело је, мислила сам да нећу више никада" Лепа Лукић шокирала изјавом о губљењу невиности

Легенда народне музике Лепа Лукић одувек је важила за особу без длаке на језику, па понекада, осим због свог вишедеценијског рада, у медијима заврши и због својих изјава. 

Недавно је Лепа била тема домаће јавности због коментара Јелене Карлеуше која је у лајву са Баком Прасетом изјавила да је певачица била интимна са јутјубером. Лукићева ове речи није схватила као шалу, што је Јелена истакла да јесте, већ се врло увредила и чак обратила адвокату с намером да тужи млађу колегиницу. Ипак, до тужбе није дошло јер се Јелена јавно извинила и још једном нагласила да је у питању била неслана шала. 

Лепа је својевремено била у центру медијске пажње и због тога што је у емисији говорила о свом искуству губљења невиности, које јој није остало у лепом сећању. Она је гостовала у Јутарњем програму Хепи телевизије где је прокоментарисала колегинице које претерују са естетском хирургијом, а то ју је довело до интересантног запажања о операцији химена.

Lepa Lukić
Лепа Лукић / Извор: АТА images

– Неке иду да се ушивају да буду поново невине. Боже сачувај! Гледам их како се оперишу по носу, ушима, лицу, гузу подижу и тако даље, али још увек нисам чула да се по оној ствари ушивају, па да поново трпе оне болове – изазвала је Лепа свеопшти смех у студију, а затим се присетила сопственог губљења невиности.

– Кад си невин и дође време да више не будеш невин, па то боли. И ја сам се увек чудила зашто сви изгибоше за тај с*кс, а то боли. После првог с*кса сам мислила да то више никада нећу да урадим поново, али оно те сврби сваки дан да идеш са дечком. И онда ти петог дана коначно буде лепо – рекла је тада Лепа Лукић.

Jelena Karleuša i Baka Prase
Јелена Карлеуша и Бака Прасе / Извор: Youtube Printscreen/Baka Прасе


Izvor:Srbija Danas

Check Also

DEVOJČICA (12) SE UBILA ZBOG ZLOSTAVLJANJA Monstrum osuđen na doživotnu robiju: MALTRETIRAO PREKO 3.000 DECE, tražio im fotografije, pa brutalno pretio

Vesti Svet Osuđen serijski zlostavljač dece iz Irske: Godinama proganjao 3.500 žrtava iz 30 zemalja …