"Без Саше нам је фантастично!" Члан жирија "Звезди Гранда" се обратио јавности, Поповића поново нема на снимању

Данас се снима још једна епизода најгледанијег музичког такмичења Звезде Гранда, а у студио на Кошутњаку међу првима је стигла певачица и чланица жирија Снежана Ђуришић.

Снежану је довезао дечко, познати београдски гинеколог Вања Милошевић, што је изненадило многе будући да су јуче имали жесток сукоб насред београдског аеродрома, када је певачица свом изабранику поручила “да јој се изгуби из живота”.

Након Ђуришићеве појавио се и композитор Александар Милић Мили, који такође није био расположен да застане испред камера окупљених медијских екипа, али је за разлику од певачице прозборио неку реч. 

snežana-đurišić
снежана-ђуришић / Извор: Србија Данас

Наиме, Мили је кроз осмех констатовао да се сви сналазе фантастично иако нема Саше Поповића, који већ неко време одсуствује због лошег здравственог стања, а како је најављено, креативни директор би требало ускоро да се врати на своје место. 

За сада, њега мења водитељ Воја Недељковић, који је у прошлој емисији Поповићу упутио речи: 

-Ја сам вршилац дужности, само ВД, уместо Саше Поповића сам ту. Очекујемо да нам се Сале ускоро придружи. Сале дођи, настави свој посао, тамо где смо стали. Ја сам овде, као што рекох, ВД у име продукције- рекао је Воја са осмехом и још једном открио која правила ће важити у актуелној сезони.

Нова правила у такмичењу

За све оне који нису чули нова правила, Недељковић их је поновио до детаља, а постоје правила како за такмичаре, тако и за жири.

-Прошле недеље сте имали прилику да видите прву емисију овог циклуса. За оне који нису испратили, а таквих је мало, важе нова правила. Имамо 8 чланова жирија и између њих се налазе паравани, дакле немају могућност да виде једни друге и да знају како ко гласа. Свако има право да даје глас ‘за’, паник што је заправо ‘против’ или да буде неутралан, односно да не гласа уопште- објаснио је Недељковић, а потом наставио:

Voja Nedeljković
Воја Недељковић / Извор: АТА images

-Оног момента када члан жирија притисне ‘да’ или ‘паник’ спушта се зид испред њега и он ће моћи да види певача који се налази на сцени. Свако од њих има камеру испред себе, па смо прошле суботе имали прилику да видимо њихове невероватне реакције, досађивање, срећу, смех. Све се види и све се чује (смех). Са 3 гласа кандидат може да бира ментора, неког од оних који су дали глас, а ако има шест негативних гласова, кандидат напушта такмичење – поручио је Воја Недељковић.

Прве фотографије Саше Поповића након здравствених проблема

Публика музичког такмичења “Звезде Гранда” жељно ишчекује повратак креативног директора “Гранда”, Саше Поповића на мале екране.

Из продукције овог ТВ формата поручују да се здравствено стање овог телевизијског челника поправља и да се очекује његов скори повратак.

Екипа емисије Папарацо лов пре неколико дана успела је да услика Поповића на београдским улицама, а његов тренутни изглед је знатно другачији. Креативни директор Гранда је видно смршао, а на глави је носио качкет.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Luka izgazio trudnu Miljanu, pa skakao po njoj! Ljudi zgroženi snimkom, komentarišu da je sinoć izgubila bebu?!

Miljana Kulić, Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official Miljana Kulić po ulasku u rijaliti ,,Elita 8” saznala je …