"Баш сад кад ћерка треба да ми дође" Цар полудео због слика са Мајом – "Не могу да пређем границу да је видим!"

Чини се да су Филип Цар и Маја Маринковић овог лета обновили турбулентну везу, коју су до овог момента успешно крили. Пинк је дошао у посед њихових заједничких фотографија, на којима чак има и тренутака забележених у кревету, о чему више можете читати у нашој одвојеној вести. 

Након што су фотографије доспеле у јавност, Филип је побеснео, истакавши да му се цела прича “намешта” како би му Александра Николић забранила да види њихову ћерку Леону.

Цар не може да пређе границу, те није у могућности да на тај начин види дете, а како је навео све му је наместила Маја.

“Видим и Маја ме је омекшала да смо били заједно, хвала јој! Има ли још нека да се јави ове године па да ме оцинкари поносно? Не бих да сам Нејмар, мање су њега друкале него мене! Хвала свима који су ме наместили баш у моменту кад ми ћерка треба ноћи јер знате да законски не могу прећи границу да је видим тренутно”, почео је он и додао:

objava Filipa Cara
објава Филипа Цара / Извор: Инстаграм printscreen/filip_car_capo_ck

“А и да сам по први пут за не знам колико година на правом путу и да је највећи изазов у животу тик испред мене. Овој лудничарки не замерам јер је опсесивно болесно заљубљена годинама и онда кад се поплетем о њу и покушам побећи иду овакве ствари. ал ови многи који јој у томе помажете да би као мене угрозили сте гори од ње сто пута и и од мог проблематичног к****. Да не заборавим да се захвалим цурама које ме нису омекшали ове године да смо били заједно хвала дивне сте – поручио је он на сторију.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

TEŠKA SAOBRAĆAJKA U BAČKOJ PALANCI: Sudarilo se više automobila, vatrogasci seku vozilo da izvuku POVREĐENE (FOTO)

Teška saobraćajna nezgoda dogodila se danas u Ulici Živojina Mišića u Bačkoj Palanci. Do saobraćajke …