"Ајде, скини се": Кристијан Голубовић ипак посустао, па се препустио додирима згодне фармерке – чека се Кристинина реакција

Кики Стар и Кристијан Голубовић постали су прави магнет за публику у новој сезони ријалитија “Фарма.” Њих двоје, иако наизглед неспојиви, уносе свежину и хумор у шоу програм својим непредвидивим понашањем и неуобичајеним пријатељством. Кики Стар, популарни тиктокер и отворени трансродни инфлуенсер, долази из света друштвених мрежа, док је Кристијан Голубовић, познат као “жестоки момак” с асфалта 90-их, бивши криминалац и ријалити ветеран. Обоје су се прославили кроз различите ријалитије и сада деле сцену на Фарми, у комбинацији која привлачи пажњу како гледалаца, тако и осталих учесника.

Њихова динамика посебно интригира јер Кики често провоцира Кристијана својим присуством и изненадним, блиским физичким контактом. Кристијан је већ неколико пута изјавио да сматра како је Кики заљубљена у њега, наглашавајући да верује да Кики жели да с њим оствари интимне односе. Ови провокативни коментари изазвали су низ реакција на друштвеним мрежама, где публика прати сваки њихов корак са великим смехом. Сада је Кики отишла корак даље те је затражила од Кристијана да се скине.

– Ајде измасирај ме -рекао је Кристијан.

– Не могу сада -рекла је Кики.

Farma 8
Фарма 8 / Извор: Youtube printscreen/farma official

– Ајде молим те, само минут -рекао је Кристијан.

– Скини се го -рекла је Кики, на шта је Кристијан скочио.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

SUDNJI DAN ZA AMERIKU: Uragan Milton stigao da obale Floride – Izdato NAJVIŠE upozorenja na OPASNOST u jednom danu u istoriji! (FOTO/VIDEO)

Nacionalna meteorološka služba upozorila je stanovnike da se sklone na sigurno. Uslovi su se dramatično …