Асмин побеснео након што је Терза псовао његову и Анелину ћерку, па упутио оштру поруку Бори: "Сносиће последице, Нора има оца"

Синоћ је дошло до правог хаоса у Белој кући када су Анели Ахмић и Боривоје Терзић Терза ушли у свађу. Том приликом пале су веома тешке речи и увреде међу њима. 

Бори се десило нешто што никако није смео да уради. Он је током свађе псовао Анелину и Асминову ћерку Нору, а Дурџић се сада тим поводом огласио за “Pink.rs” где је открио да ово неће проћи некажњено. 

– Што се тиче њихових ратова и свађа, то ме не занима, али у каквом год односу сам ја са Анели и породицом њеном, Нора има оца који неће дозволити да Нору било ко псује и развлачи, и увек ћу стати у заштиту свог детета! То што је псовао Нору ће 100% да сноси последице. Нека терају њихов ријалити како год желе и мисле да треба, али замолио бих их да Нору не мешају у њихов ријалити – поручио је Асмин за “Pink.rs“.

Aneli Ahmić
Анели Ахмић / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

Свађа Анели и Терзе

Снимак окршаја између Анели и Терзе погледајте кликом ОВДЕ.

Њихова свађа се наставила и испред казина у дворишту. Терза је ударио Анели тамо где је највише боли. Он јој је увредио ћерку Нору и пробудио је бес у њој. Анели тврди да је Терза био у алкохолисаном стању током свађе.

Bora Terzić Terza
Бора Терзић Терза / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

– За ово што си рекао да ћеш ми ј*бати Нору ћеш нај*бати, за бебу од три године тако да говориш јеба*у ти маму, кл*шару пијани – рекла је Анели.

– Је*аћу ти и мајку и ћерку твоју, др*љо једна, поп*шићете ми сви заједно ову моју црначку – додао је Терза.

– Ајде бре кл*шару распали, смеће једно болесно и п*дофилско, надрљаћеш кад те дохватим – рекла је Анели.

Elita 8
Елита 8 / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

– Пљуваћу ти у уста др*љо распала смрдљива – рекао је Терза.

– Муд*њо што си вратио бубицу, говориш за своју бебу да ти је грешка, је л’ слепче? Говориш за дете да ти је смеће – питала је Анели.

Детаље свађе можете погледати у видеу: 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Grčki premijer stigao u Beograd: Đurić dočekao Micotakisa na aerodromu Nikola Tesla (FOTO)

Grčki premijer Kirijakos Micotakis doputovao je večeras u Beograd, a na aerodromu “Nikola Tesla” dočekao …