Асмин и Јањуш постали прави другари – њихова нова одлука запрепастила гледаоце, Анели ће позеленети

Асмин Дурџић и Марко Јањушевић Јањуш прошле године били су у средишту медијског рата, а разлог сукоба била је Анели Ахмић, тадашња Јањушева девојка и бивша партнерка Асмина Дурџића. Упркос томе што се лично нису познавали, размењивали су оштре речи и тешке оптужбе преко медија, због чега је њихов сукоб постао главна тема портала. Дурџић, који није био део ријалити сфере, истицао је како је спреман да “финансира” Јањушеву везу, наводећи да Јањуш наводно нема довољно средстава и да зато улази у ријалитије. С друге стране, Јањуш је јавно обећао да ће заштитити Анели од Асминових коментара и напада, покушавајући да задржи свој ауторитет и очува везу упркос њеном турбулентном позадинском утицају.

Занимљивост овог сукоба лежала је и у томе што Јањуш, који је тада био у ријалитију и изолован од спољног света, није имао прилику да види Асминов изглед, нити да га упозна директно. Дурџић је, с друге стране, редовно коментарисао све везано за Анели и бившег кошаркаша, стварајући додатни притисак. Оваква ситуација додатно је подгрејала тензије, претварајући њихов сукоб у прави медијски спектакл, где су се увреде и прозивке наставиле и ван граница ријалити програма.

Ипак, Анели и Јањуш су раскинули. Иако су више пута током ријалитија прекидали везу, коначни расплет се догодио када је Анели затруднела. јањуш није желео да подржи своју девојку, те је она морала да прекине друго стање-. Од тада суу односи потпуно захледели а више оута су и ескалирали у ружне речи.

и док Анели сада бортрави у осмој сезони ријалитија, јањуш и Асмин су у споаљњем свету постали прави другари, те се јавно на друштвеним мрежема коменатришу једно другоме слике, лајкују фотографије и коментарише.

Elita
Елита / Извор: АТА Images/Antonio Ahel/youtube printscreen/blic

Ипак, Анели и Јањуш су раскинули. Иако су током ријалитија више пута прекидали везу, коначан разлаз догодио се када је Анели затруднела. Јањуш није желео да подржи своју девојку, те је она била приморана да прекине трудноћу. Од тада су им односи потпуно захладнели, а неретко су ескалирали у ружне речи.

Док Анели тренутно учествује у осмој сезони ријалитија, Јањуш и Асмин су у спољном свету постали прави пријатељи, па се на друштвеним мрежама често коментаришу, лајкују фотографије и остављају шале. На последњој слици коју је Јањуш објавио са пријатељима, Асмин је одмах ускочио с коментаром:

– Како низак сто – написао је Асмин уз смешког који се “зацено” од смеха.

Јањуш му је одговорио низом насмејаних смајлија.

Међутим, није се свима допало то пријатељство. Један од фанова, вероватно Анелин обожавалац, написао је следеће:

“Асмине, само да те питам – да ли знаш шта су кодекси? Ако некоме опростиш, не мораш да заборавиш. Разумеш? Неко ко те вређао и Станију… Сада се дружиш с њим. О чему причате, о бившој? Мислиш да је то у реду? Ако ти то сматраш исправним… онда, друже, ни ти немаш своје ‘ја’, односно карактер. Нема љутње, али тако је. Збогом,” написао је очигледно незадовољни фан, изражавајући неслагање с њиховим пријатељством.

Komentar
Коментар / Извор: Инстаграм printscreen

Јањуш се први јавио

Иначе, Асмин је летос открио да се Јањуш њему први јавио и извинио због свега изреченог, као и да су закопали ратне секире.

– Пошто вас занима однос између мене и Јањуша, ево рећи ћу вам какав је. Јањуш је једини елитар који је поступио као човек, који је рекао извини и мени и Станији јер нас је први дирао. Мој одговор је био: “Извини и ти што сам те прозивао!” Људски је рећи извини. Наш разговор је био везан само за псовке са његове и са моје стране. Уопште нисмо коментарисали ништа везано за “Елиту”, нити за било кога из “Елите” – написао је он, па додао:

– Једина особа коју смо споменули јесте његово куче, Весна. Јањуш и ја смо као два човека попричали и спустили лопту. То не значи да смо се удружили против против некога. Ко год мени каже: “Извини Асмине, извини Станија”, никад ту особу нећу више коментарисати у негативном контексту. Лако је бити г*вно, али тешко је бити човек. Када би се сви угледали на Јањуша и имали храбрости да поступе као он, били би много већи него што мислите – стајало је у његовој објави на Инстаграму.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

GAZDA KAFANE "LEPA BRENA" U BEČU ZARAĐIVAO I 10.000 € ZA NOĆ! Milenko otkrio tajne estade: Tražila nam je reket, Boba ju je smirio: A evo ko se najviše traži

Mnogi naši lokali u glavnom gradu Austrije su se tokom godina zatvarali ili menjali vlasnike, …