"Анђела је поремећена, све је намештено" Гастозов отац се први пут огласио о дешавањима у Елити

Нова сезона ријалитија “Елита 8“ спојила је и нове љубавне парове, а од уласка у Белу кућу у Шимановцима почеле су и чарке између Ненада Маринковића Гастоза и Анђеле Ђуричић. Након месец дана, овај љубавни пар одлучио је да престане да крије емоције.

Гастоз је одлучио да се Ђуричићевој придружи и у кревету, па је постало јасно да су одлучили да буду заједно и јавно. Након свих дешавања, екипа Блица запутила се у село Грабовац које се налази надомак Свилајнца где је Ненад одрастао.

Мештани су одмах знали да покажу где се налази породична кућа у којој сада живи Ненадов отац Светислав Синђелић Ђура који је први пут проговорио шта мисли о новој љубави свога сина.

– Гледам га, мало једе г****, али добар је. Јури ову Црногорку, али она га неће, не ферма га. Он запео мисли да ће да је савлада, а имао је једну лепу девојчицу, па је онда он ушао тамо, а ова Црногорка је лукава као лисица. Добар је он лик, повукао је доста на мене. Они се љубе, али то је лаж све је намештено. Он хоће да је пољуби, а она подмеће врат. Савладаће је до краја, али биће тешко – рекао је Ђура за “Блиц“ па упоредио Анђелу са бившом девојком свога сина.

Anđela i Gastoz
Анђела и Гастоз / Извор: Тв Пинк Printscreen

– Нећу да се мешам у његов избор, али девојка пре ове сад и Анђела много су сличне. Девојка из Босне коју нисам готивио је по изгледу слична овој сад. У његов избор се не мешам јер давно, када сам учестовао, није испало добро. Треба да нађе једну, да добије децу да видим унучиће.

Ђура на самом почетку није имао лепе речи о потенцијалној снајки.

– Он се скрасио? Па Анђела ће га од******, то је моје мишљење. Она није лик, колико држи до себе, ја је снимам као рендген, јачи сам ја и од рендгена. Није она добар лик, али поштујем је. Она и сви ликови тамо који су дошли сви су они поремећени – рекао је он, али не крије да би волео да се његов син смири.

Nenad Marinković Gastoz
Ненад Маринковић Гастоз / Извор: Тв Пинк Printscreen

– Анђели ћу рећи добар дан, никада довиђења. Има собу да бира, нема проблема. Она може овде да дође или у Земун код њега. Волео бих да дођу овде. У његов избор се не мешам, али најбоља девојка му је била она прва и покојна мајка његова је волела. После Зорице све је кренуло низбрдо.

“Црвени тепих за снајку”

Ипак када би Ненад изашао као победник, а Анђела као његова пратиља, Светислав би направио посебан дочек у Грабовцу.

– Црвени тепих ће бити за било коју, није важно, али да каже: ја се женим оче. Немам проблем. Нећу да утичем на његов избор, када би дошла овде слагао би се са њом тако како би се и она према мени понела. Увек бих био дискретан, а ако видим да под****** ја бих се склањао, а ако видим да је фина према мени љубио бих где нагази копачком – искрен је био он.

Блиц Александар Дојкић


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Malo ko zna trik sa sirovim krompirom: Čisti, uklanja rđu, a odličan je i za kosu

Ovaj trik morate znati Jedenje sirovog krompira nije dobra ideja i može na kraju imati …