Аница објавила слику Лазе Ристовског након што су се осамили, ухватила глумца у незгодном тренутку – одмах се огласила њена мајка

Љубав глумца Лазара Ристовског (71) и његове 39 година млађе изабранице и колегинице Анице Лазић и даље изазива пажњу јавности. Аница је све активнија на друштвеним мрежама, те често доспева у жижу интересовања због објава које дели са пратиоцима.

Сад је поделила фотографије са Ристовским из природе, уз пригодан опис.

– А ја, као маслина зелена, у дому Господњем, уздам се у милост Божију без престанка и довека – стоји у опису објаве Анице Лазић.

Као што се да приметити Аница и Лаза уживају у природи и јесењем сунцу које поприлично омета квалитет фотографија, али му у исто време даје посебну уметничку ноту. Њена мајка Анкица се одмах огласила и оставила коментар испод слика, у виду заљубљених емоџија и срца.

Подсетимо, Аница је у више наврата нагласила да разлика у годинама за њих није значајна и да се уопште не осећа у њиховом односу. Својом последњом објавом на Инстаграму додатно је показала зрелост, али и одсуство сујете и жељу да и сви остали напредују.

Наиме, Аница је недавно затворила последњу ревију Верице Ракочевић на којој је носила њену креацију. Колико је Лазар био поносан на њу објавио је на Инсатаграму.

Аница је поново позирала у креацији Верице Ракочевић и послала снажну поруку написавши је на енглеском: “Не можеш да се такмичиш са мном. Ја желим да и ти победиш”.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

ČULA SE SVAĐA I GALAMA IZ TOG STANA, DESILO SE ZLO: Komšije iz Niša progovorile o jezivom zločinu: Ženica nije bila loša, ali je bila na terapijama

Stanari zgrade u Ulici Pariske komune u Nišu su u neveroci zbog ubistva koje se …