Анита Станојловић шета градом у завојима: Победница "Елите 7" после операције променила лични опис – више не личи не себе

Анита Станојловић, победница ријалитија “Елита 7”, после раскида са Анђелом Ранковићем одличила је да промени лични опис. Најпре је изненадила своје фанове када је префарбала косу у црвено, а сада је отишла и корак даље. 

Наиме, она је недавно имала естетску операцију носа. 

Ова одлука изазвала је велику пажњу јавности, а сви су са нестрпљењем чекали испред приватне клинике у Београду где је подвргнута захвату.

Anita Stanojlović
Анита Станојловић / Извор: Инстаграм printscreen/aniita.stanojlovic

Анита је сад показала да шета градом са завојем преко носа, па је јасно да је нестрпљива да види резултате, а да процес опоравка још траје.

Шта јој је поручио Филип Цар након операције?

Подсетимо, бивши ријалити учесник, који је, очигледно, остао у добрим односима са Анитом, недавно се огласио поводом њен операције и пружио јој подршку. 

Anđelo Ranković, Anita Stanojlović
Анђело Ранковић, Анита Станојловић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

– Велика подршка за тебе Анита! Издржи, молим те, љубим те у нос. Поздрави Аранђела, нека исто издржи – гласила је Филипова порука уз емотикон црвеног срца.

– Ја овим путем поздрављам Александру и Леону и пожелећу им да издрже, јер није лако са таквом “легендом” имати дете – поручила је Анита Цару уз сличан емотикон. 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

KOMŠIJE IZ LJIGA OTKRILE SVE TAJNE JOVANE JEREMIĆ! Progovorile o njenom bratu i sestri i porodičnoj svađi: Malo su čudni…

Ekipa Kurira svojevremeno je posetila rodni Ljig poznate voditeljke Jovane Jeremić, mesto koje često spominje, …