Анита Станојловић након раскида са Ранковићем завршила на операционом столу – победница "Елите 7" у болници

Победница “Елите 7” потпуно је променила начин живота након битисања у Белој кући. Крушевљанка се посветила приватном бизнису, љубави и свом сину Алексеју, а веза са Анђелом Ранковићем само је цветала. 

Међутим, све је затекла вест да је пар одлучио да се растане. Након неког времена Анита се скоро па потпуно повукла из медија, а данас је виђена први пут у јавности након журке телевизије “Пинк”. 

Наиме, камере Pink.rs уснимиле су Аниту како излази из болнице. 

У питању је била естетска корекција, што и не чуди, с обзиром да Станојловићева изузетно води рачуна о свом физичком изгледу. 

Анита се огласила

– Чисто да вас обавестим, Анђело и ја смо раскинули, не сада него када сте и ви у све то сумњали. Само смо вешто прикривали одређене ствари. Очигледно су наши највећи хејтери били апсолутно у праву када су говорили неке ствари. Из поштовања према самој себи и моје љубави према њему нећу улазити у детаље због којих ме је оставио, то ћу препустити њему да објасни – написала је Анита на свом Инстаграм сторију крајем септембра, потврдивши да је вези са Ранковићем дошао крај.

Анђело о раскиду 

Задругар је у емисији ”Питам за друга” први пут проговорио о раскиду са Анитом. Том приликом изнео је детаље о којима су се питали многи њихови фанови. Такође, истакао је да не постоји шанса за помирењем.

– Не бих желео да објашњавам разлоге разилажења. Није ишло више, а путеви су нам се разишли. Никада нисам нешто лоше причао о бившим девојкама. О Анити немам да кажем ниша лоше, али нема потебе да коментаришем то. Били смо заједно девет месеци, сада је велики притисак јавности, како њој, тако и мени. Нема шансе да се нас двоје помиримо. Она зна да ћу ја бити ту за њу, али се нећемо мирити – рекао је Анђело том приликом.

 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Povišica ili otkaz: Za ova tri horoskopska znaka novembar je presudan

Već 3. novembra Mars u Raku biće u opoziciji s Plutonom u Jarcu. Nemojte se …