Анина породица се одрекла Стефана – не желе га више за зета након што је ову бруку приредио ћерци

Током данашње поделе буџета у ријалитију Елита, ситуација је измакла контроли када је Лука Вујовић изазвао прави хаос својим коментарима. Лука је искористио прилику да Ани скрене пажњу да Стефан Корда, с којим је у вези, „није за њу“, што је Корду разбеснело.

Револтиран овим коментаром, Стефан је почео да баца тањире по кући, чиме је додатно подигао тензију међу укућанима.

Elita
Елита / Извор: youtube printscreen/zadruga

Реакција на овај инцидент није стигла само из ријалити куће, већ и са друштвених мрежа. Анина рођена сестра Ивана убрзо је на свом Инстаграм профилу поделила фотографију на којој се виде Ана и Стефан, али је преко Кординог лица ставила знак “X”. Овим симболичним гестом јасно је ставила до знања да не подржава сестрин однос са Кордом. Фанови су брзо реаговали на Иванин потез, па се сада поставља питање да ли ће овакви догађаји додатно утицати на везу између Ане и Стефана, која већ пролази кроз турбуленције.

С обзиром на узаврелу атмосферу у ријалитију и све већи притисак јавности, остаје да видимо како ће се даљи односи развијати и да ли ће Ани ова ситуација отворити очи када је у питању Стефан.

Ivana Nikolic
Ивана Николиц / Извор: Инстаграм printscreen/ivana.nikoliccc92

Ушао у везу а није знао да је мењала пол

Иначе, Стефан када је ушао у везу са Аном, није знао да је она мењала пол и да је некада била Мика Васић. 

– Када ми је рекао: “Ти си променила пол” ја сам пропала у земљу, па сам признала да јесам. Он ми је рекао да ће се јавити сутра, рекла сам ако хоће с нама кући, хајде и он оде…На пола пута, он мени шаље поруке: “Је л’ си стигла кући? Када дођеш јави ми се”, када сам стигла кући нисам се јавила…Он је мени рекао да је испричао својој тетки, мени није било свеједно. До ујутру смо причали, ја сам плакала, није ми било свеједно. Он је мени сутра рекао да долази по мене – причала је Ана.

– Када сам дошао кући, ја сам јој рекао да сам се вратио, али сам јој рекао да ме пусти да се навикнем два, три дана. Мојима у почетку није било свеједно, али сам им рекао да ја имам 30 година и да ја могу да радим са својим животом шта хоћу и то је то – рекао је Стефан.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Nastavlja se suđenje RODITELJIMA DEČAKA UBICE koji je druga iz škole nožem izbo 37 puta: Njihov zastupnik podneo zahtev za izuzeće suda

Postupak protiv roditelja dečaka ubice iz Niške Banje koji se sumnjiče za teško delo protiv …