"Ако ово није насиље у породици, онда шта је? Хоћеш ли да изгинемо?" Испливао снимак инцидента – Сергеј урла на Исидору (ВИДЕО)

Глумац Сергеј Трифуновић је 22. октобра пријавио своју супругу Исидору Трифуновић због насиља, а полиција је одмах изашла на терен и интервенисала је у њиховом стану.

Како сазнаје “Курир” Сергеј је наводно испричао да се посвађао са супругом и да је рекао да ће напустити стан. Она је тада запретила да це поломити све по кући – каже извор и додаје да је о свему обавештени Друго основно јавно тужилаштво.

 

С Трифуновићем и његовом супругом обављен је разговор у полицијској станици, а тузилац се изјаснио да нема елемената кривичног дела.

Сергеј је активан на друштвеним мрежама и на Инстаграму је делио фотографије и видео клипове са својом изабраницом. Пре пар недеља је објавио видео на ком се види како он вози аутомобил док га она храни сладоледом. Глумац је решио да се нашали, па је почео да маже себе по лицу сладоледом и оптужио је Исидору да врши насиље у породици. Током клипа, Исидора се све време смејала.

Sergej Trifunović
Сергеј Трифуновић / Извор: Инстаграм Printscreen/whistler_dick

– Ако ово није нас у породици, онда ми ви реците шта је. За воланом сам, возим, одговорно сам лице. Ово је насиље у породици, ово што ова жена мени ради. Погледајте, на шта ово личи – говорио је он, док се Исидора све време смејала.

– Будало. Ја немам марамицу – рекла је кратко.

Isidora Mijatović
Исидора Мијатовић / Извор: Инстаграм Printscreen/whistler_dick

– Ја будала. Шта ми радиш. Зашто немаш марамицу? Каква је то жена која нема марамицу? Како вама ово изгледа? Немој то да ми радиш, остави ме на миру – викао је Сергеј иронично и наставио да се шали са њом.

– Пусти ме кад возим, хоћеш да изгинемо? После што се дерем, што сам овакав? М’рш! – урлао је.

Снимак погледајте у наставку:


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"Imao sam dvanaest godina u Kragujevcu kada su streljali onaj narod i one đake": Glumac Ljuba Tadić izbegao je kobnu sudbinu samo zahvaljujući ovoj ženi…

Streljanje 2264 ljudi u Kragujevcu 21. oktobra postalo je simbol stradanja našeg naroda. Tog dana …