"Адвокат ме је звао, дошло јој је из позадине у главу" Лепа Лукић се огласила поводом тужбе за Карлеушу

Јелена Карлеуша је недавно изазвала огромну пажњу јавности, када је заједно са јутјубером Богданом Илићем, познатијим под именом Бака Прасе, држала лајв у којем су разговарали на бројне теме. Једна од ствари која је привукла можда и највећу пажњу јесте то што је Јелена изјавила да је чула да је Бака добар у кревету, као и да је ту информацију чула од старије колегинице, Лепе Лукић.

Легенда народне музике се овим поводом убрзо огласила за домаће медије, откривши да су је Јеленине речи веома увредиле, те да одлази код адвоката како би одмах поднела тужбу против млађе колегинице. Ипак, након што се Јелена извинила за ове речи, Лепа Лукић је решила да не подноси тужбу. 

– Лепа, молим те, ја сам се зезала. Волим те, обожавам, те. Још са тобом да идем на суд, само са тобом од певачица нисам била на суду. Шалила сам се – изјавила је Јелена, а онда се огласила Лепа и признала да је повукла тужбу након извињења:

Jelena Karleuša i Baka Prase
Јелена Карлеуша и Бака Прасе / Извор: Youtube Printscreen/Baka Прасе

– Адвокат ме је звао синоћ у 23 сати, он је то све пратио, и пренео ми је да ми се Јелена извинила, објаснио ми је да се шалила и да ако то све погледам схватићу о чему је реч. Нисам је ни тужила, јутрос је све требало да се покрене, али након тога што сам чула, одустала сам – истакла је Лукићева.

– Фино од ње што се извинила, онда немам разлога да је тужим више, Карлеуша се јавно обратила и обајснила како је све испало, Прасенце је све демантовао, а она да се није извинила добила би тужбу – рекла је она и за крај разговара истакла:

– Дошло јој је из гу*е у главу, нико нема више да ме чачка , шта има да је тужим – закључила је она за медије.

Lepa Lukić
Лепа Лукић / Извор: АТА images

Карлеуша и Бака прикупили новац за жртве поплава у БиХ

Лајв Баке Прасета и Јелене Карлеуше пратило је преко невероватних 180.000 људи.

Многи су су укључили код Богдана како би чули поп диву, а све је подигнуто на много виши ниво када је објављено да се новац скупља у хуманитарне сврхе за помоћ угроженим људима у БиХ због поплава.

Људи су се укључивали, донирали, а скупили су преко 14.000 евра, тачније реч је о цифри од 14.540 евра. Поред тога, јутјубер је истакао да ће и сам донирати још 10.000 евра. 

Karleuša i Baka Prase
Карлеуша и Бака Прасе / Извор: Инстаграм printscreen/bakaprase


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Ova uspešna glumica je 23 godine mlađa žena Voje Brajovića! Mnogi nisu znali da je godinama sa glumcem u braku

Voja Brajović, Foto: Milan Maricic/ATAImages Glumica i ćerka Voje Brajovića, Iskra Brajović, danas se porodila …