Ћурчићева УРНИСАНА ЗБОГ ОБМАЊИВАЊА НАЦИЈЕ, на све реаговао и Ђедовић и открио шта му је Звездан недавно рекао о Ани – Блам

Након што је јавност остала шокирана јавним помирењем Ане Ћурчић са Звезданом Славнићем, након свих оптужби о насиљу које је износила о њему, како током ријалити програма “Задруга”, тако и ван њега, за домаћи портал се огласио Марко Ђедовић.

Он није крио да је затечен оним што се десило, а без длаке на језику урнисао је Чурчићеву због бестидног обмањивања нације.

– Па ово је врх! Финале у којем се Ана Ћурчић пос*ала по себи и свему ономе што је икада испричала за Звездана. Где се то са насилницима и онима који су вам живот упропастили мири??? У којој то земљи шешира?! Блам!!! Треба да је отресе (сексуално) Звездан, онако мало јаче, сад након помирења, да јој сване. Али да уозбиљимо, фолиранткиња која се све време кукњала и фолирала и лагала како зине и глумила жртву не знам само чега, мени Звездан није јасан, јер ми је колико пре неки дан у емисији ”Питам за друга”, рекао да је Ана олош, али да им не кварим љубав стаћу овде – рекао је Марко, па додао:

Marko Đedović
Марко Ђедовић / Извор: YouTube printscreen/Srbija Данас

– Фуј, њањава жвалавуша која је преварила нацију, а сад се мири са џелатом!!! Е ето том истом народу тих “хероја” овим путем јој и унуче честитам, пошто да је у добрим односима са ћерком, то би требала да јој буде данашња слика на профилу, а не ова. Фуј, одвратна ми је, сликај унуче, па стави клошарко лажљива – поручио је Марко.

Извор: Pink.rs/ Аутор: М.К.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Ovo je napitak kojim treba započeti dan: Nije ni kafa, ni čaj a ni limunada

Ovo je napitak kojim treba započeti dan: Nije ni kafa, ni čaj a ni limunada …