ЊЕНА ЋЕРКА ИМА ЈЕДНО ОД НАЈНЕОБИЧНИЈИХ ИМЕНА У СРБИЈИ: Христина Поповић открила како одгаја наследницу

Глумица Христина Поповић, сваки тренутак користи да буде са својом мезимицом коју је добила са хрватским колегом Бојаном Навојцем.

Христина је ћерки дала име Луча, а како каже води рачуна да она расте окружена са пуно љубави.

Hristina Popović
Христина Поповић / Извор: Антонио Ахел/АТАИмагес

– Немам начин одгајања детета. Она се игра и даље јер ја волим да се играм и даље. Сви у мојој породици су сачували то дете у себи. Немам неки систем васпитавања, него оно што је родитељ схватам да је то некако тај код који они преузимају. На пример, ја сам одрастала некако у дубљим порукама. Кева држи пљугу и каже: “Немој случајно икад да пијеш алкохол”, а ћале дрмне виски. Немој да пијеш, немој да пушиш, а заправо они то све раде. То прилично збуњује дете. Све оно што ја живим иначе, живи и она заједно са мном – испричала је једном приликом Христина.

Hristina Popović
Христина Поповић / Извор: Антонио Ахел/АТАИмагес

– Пуштам да се испољава њено биће јер је то оно што је мени заправо интересантно. Није ми интересантно да имам неко васпитано дете које је под нормама. Битно је да задржи себе – рекла је глумица и истакла да подржава Лучу и кад јој падну на памет мало блесавије идеје.

– Моје дете жели да буде астронаут, то сам иначе и ја желела. За разлику од мојих, ја нећу рећи: ‘Где ћеш ти у свемир?’ – казала је Христина гостујући на црногорској Телевизији “Е”.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Jubilarni 30. Festival autorskog filma u Beogradu: FAF svečano otvara „Susedna soba“, a premijerno se očekuju i najnovija ostvarenja iz celog sveta

30. Festival autorskog filma biće održan od 22. do 29. novembra. Na jubilarnom izdanju publici …