Љубав цвета: Матора открила какво изненађење јој је приредила девојка овог јутра "Хвала ти, љубави моја" (ФОТО)

Бившта ријалити учесница Јована Томић Матора недавно је обелоданила везу, коју је неко време крила од очију јавности. Наиме, она ужива у љубави са Стефани Грујић. 

Иако су њих две у почетку говориле да се само друже, после одређеног времена су признале да су у вези када је Матора објавила њихову слику на Инстаграму како се љубе.

Да љубав цвета, доказ је то што је Матора данас на свом Инстаграму окачила слику поруке коју јој је Стефани оставила за добро јутро:

Objava Jovane Tomić Matore
Објава Јоване Томић Маторе / Извор: Инстаграм printscreen/matora23

– Не постоји бољи начин да започнеш нови дан од твог осмеха. Хвала Ти, љубави моја. што мој живот чиниш невероватним. Добро јутро мишу мој – написала је Стефан Маторој на шта јој је она одговрила:

– Моје добро јутро.

Овако је Матора говорила о њиховој вези

– До сада сам сматрала да веза неће бити битнија или важнија уколико се окачи на Инстаграму или објави. Стефани и ја смо у вези. Кренуле смо у неки однос дан након завршетка ријалитија. Не живимо заједно, она је код њених, али се виђамо. Јуче нам је била месечница. Озваничиле смо 04.07. нашу везу. Три месеца смо заједно. Наше породице су прихватиле нашу везу. Не журимо нигде, имам планове озбиљне са њом, али полако. Видећемо како ће се ово све развијати – изјавила је Томићева недавно. 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Oglasili se predstavnici reprezentativnih sindikata GSP u vezi sa stanjem u beogradskom gradskom prevozu

Vesti Beograd Oglasili se predstavnici reprezentativnih sindikata GSP vezi sa stanjem u beogradskom gradskom prevozu …