Јована Јеремић отишла корак даље: Усред емисије к'о од мајке рођена, навукла само бадемантил, па се препустила уживању

Популарно лице телевизије “Пинк”, и “краљица шера”, како она то воли да каже, Јована Јеремић, непрестано плени пажњу свих домаћих и регионалних медија.

Водитељка је у “Новом јутру” изненадила гледаоце до сада невиђеним потезом. 

Она се у једном тренутку појавила у баде мантилу, а затим је легла на сто за масажу и препустила се вештим рукама масерки које су биле ту. 

Jovana Jeremić
Јована Јеремић / Извор: Youtube printscreen/Novo јутро

Иначе, ово није први пут да се водитељка масирала у програму уживо.

– Каква ти је пробава толико си здрав – поручила је она.

Водитељка не крије колико је срећна у љубави са Драганом

Јеремићева је након развода од Војислава Милошевића упловила у везу са бизнисменом и предузетником Драганом Станковићем, а сада је решила да открије непознате детаље њихове романсе. Водитељка је поделила заједничку фотографију и обелодалила је како је њихова љубав почела.

Jovana Jeremić
Јована Јеремић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

– Неке сусрете душе уговоре пре него што се сретну. Пре 3 године, 2021. мој лав је већ почео да плете мрежу око лавице. Кад нисмо ни слутили да ћемо бити заједно. Ја њега нисам познавала. Пришао ми је човек на рођењу 6. детета мог пријатеља да ме поздрави и слика се са мном. После 2 године, Бог нас је спојио на само њему знан начин. Прво кроз божићну емисију, дукат и Драганову жељу да 2023. сретнем вечну љубав. Онда смо се после 6 месеци срели на рођендану мог пријатеља, где сам ја њега приметила јер је био презгодан, а сам. Гледао је само у чашу са вином и потпуно није био присутан у сали. Ја сам увек волела повучене мушкарце. Мирне, а моћне у својој мирноћи. Да их ништа не интересује на први поглед, али у ствари унутра се крије вулкан, а споља је лед – написала је Јована у опису једне од њихових фотографија и додала:

Jovana Jeremić, Dragan Stanković
Јована Јеремић, Драган Станковић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

– Био је одсутан и није желео ни сам ким да разговара. У својим мислима. Тада сам помислила у себи да ја морам да дођем до овог мушкарца. Отишла сам после рођендана код код пријатеља и тражила да зове “згодног бају који није ј….живу силу око њега” да га питамо кад је рођен… Кад је рекао Лав, све остало је историја. Ја сам га звала на вечеру. Рекао је да не може то вече јер игра тенис, већ да може у четвртак. Тако је и било. Остало је историја… – описала је однос Јована.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

НЕТАЊАХУ ЉУТ НА МАКРОНА: Срам вас било, у рату ћемо победити и без вас!

– Док се Израел бори против снага варварства које предводи Иран, све цивилизоване земље треба …