Јована Јеремић брутално одговорила певачици која ју је напала због ОТИМАЊА МИКРОФОНА И БАКШИША – ове речи боле

Након што је певачица Анђела Вјетровић уснимила Јовану Јеремић на једној свадби како, наравно, пева и ослула паљбу по њој због бакшиша, сада се огласила водитељка.

Анђела је навела да је “Јована отела микрофон из руке њеној колегиници”, па је поменула и бакшиш који је за 10 минута узела.

Сада се огласила и Јована и навела “да певачици није крива зато што не зна да пева”.

– Не дајем маркетинг непознатим особама. Нисам јој ја крива што она не зна да пева и што публика није реаговала на њу, а јесте на мене. Не знам ни ко је, ни шта је, а тако је било. Можда је време да шеф оркестра Микица промени певачицу. Ја бих можда конкурисала али немам времена, идем за Америку. Ко губи има право да се љути. Шта ћеш, изгубила је кеш па се сад љути – поручила је у свом стилу Јована.

Jovana Jeremić
Јована Јеремић / Извор: YouTube printscreen/Novo јутро

Подсетимо, певачица је снимала Јовану на свадби, а сада се огласила на мрежама уз не баш тако лепе речи за водитељку:

– Нека јој је алал. Ствар је у њеном бахатом и безобразном понашању, о непоштовању музичара. о оотимању микрофона колегиници, о њеном препотентном ставу и понижавању осталих – навела је певачица Анђела Вјетровић, а затим додала:

Jovana Jeremić
Јована Јеремић / Извор: Фото: Youtube printscreen/Novo јутро

– И није битан тај новац који је узела, нико неће пропасти, а ни обогатити се од тога, али отимање певачици микрофона из руку, прописање глупости и омаловажавање других је за сваку осуду – написала је.

Извор: Курир

 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Спремна да јој се освети за све – Маја Маринковић дошла у студио, па жестоко извређала Анђелу Ђуричић:

Маја Маринковић је дошла у емисију “Питам аз друга” на телевизију “Ред” која се налази …