Јелена и Иван Маринковић на корак од помирења? Илићева има само један услов који бивши муж мора да испуни

Иван Маринковић и Јелена Илић познати су по свом веома динамичном односу. Иако су били у дугој, проблематичној вези која је подсећала на неку драму Едварда Олбија – са пуно насиља, али и љубави – одлучили су да се разведу. Главни разлог за раскид била је Јеленина превара са Урошем Рајчићем током шесте сезоне ријалитија. Иван није могао да пређе преко тог догађаја.

Обоје су ушли у седму сезону ријалитија, где су наставили са променљивим периодима мржње и помирења. У последње време, њихов однос је у бољој фази, а сада, када је Јелена постављена за вођу у ријалитију, Иван очекује да ће га његова још увек законита супруга поставити за омиљеног. Ипак, изгледа да од тога неће бити ништа, јер Јелена није показала намеру да му пружи ту привилегију, што додаје нову дозу напетости у њихов већ компликовани однос.

– С којим правом ти мени замераш са ким сам била? Нисмо заједно ускоро се разводимо – рекла је Јелена.

– Претерујеш већ – рекао је Иван.

– Нећеш ићи као омиљен јер си ме вређао – рекла је Јелена.

Elita
Елита / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

– Значи поново ме бламираш – рекао је Иван.

– Па ти си водио којекакве – рекла је Јелена.

– Води кога хоћеш, бламирај ме – рекао је Иван.

– Немој да ме уцењујеш, хоћеш да се извиниш мојима? – рекла је Јелена.

Elita
Елита / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

– Хоћеш да се извиниш ти мојима? – упитао је Иван.

– Значи на питање одговараш питањем – рекла је Јелена.

Јелена Илић је рођена 24. јануара 1988. године у Лесковцу. Из Лесковца је прешла у Београд. У “Парове” је ушла као новинарка на тајном задатку. Пре уласка у “Парове” радила је, како је сама рекла, као бренд амбасадор у дуванској индустрији. Након уласка говорила је о депресији. Депресија је настала, како је испричала у ријалитију, као последица неиспуњености на свим животним пољима.

Када је ушла у Парове рекла је да има момка који је фитнес тренер. Међутим, он је врло брзо пао у заборав. Прво је исказивала симпатије према Ђорђу Томићу и Божидару Миловановићу, а потом упловила у љубавну романсу са Иваном Маринковићем, након месец дана.

Јелена се због Иванове лоше репутације у ријалитију, као човека који пије, иза себе има пропао брак и дете које је зачео у ријалитију, много двоумила да ли да се упусти у љубавну везу са њим. Ипак, близина је учинила своје. Емоције су је обузеле и њих двоје су упловили у љубавну везу. Њена породица се у почетку много бунила. Нису прихватали Ивана за зета. И учесници Парова осуђивали су њихову љубав и говорили да је Јелена са Иваном због опстанка у ријалитију. Она је рекла да то није истина и да се заиста заљубила као никада раније у животу. После четири месеца забављања у ријалитију, Иван је запросио Јелену.

Њихова веза у паровима је била динамична а Јелена је више пута физички напала Маринковића. Напади су се, наводно, дешавали и након њиховог изласка из ријалитија.

Маринковић је учествовао први пут у “Задрузи 6”, док га је Јелена бодрила напољу. Након његовог изласка пар се венчао. Потом су обоје ушли у Елиту 7 која се завршила спорном прељубом.

И док њихови фанови сматрају да је најбоље да се њих двоје помире, постоје и они други који сматрају да је развод сигурно решење за обоје.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Usled tuđeg greha decenijama trpeo gnev jedne žene: Zbog silovanja i ubistva nesrećne Dane, Andriću njena sestra nije mogla da oprosti jedan njegov potez

Početkom septembra 1930. godine, jugoslovenskom prestonicom pronela se vest o nestanku sestre uglednog i poznatog …