"Јако сам поносна на њега" Мелина Галић ове речи упутила бившем мужу Харису Џиновићу

Један од наших најпознатијих естрадних, брачних парова – Харис и Мелина Џиновић решили су да ставе тачку на једну деценију дуг брак почетком ове године. Иако су емотивну везу започели још 2002. године и добили двоје деце, сина Кана и ћерку Ђину, у брачне воде ступили су 12 година касније.

Њихова љубавна прича почела је на мало несвакидашњи начин, када је Мелина била на трећој години студија. 

Melina Džinović
Мелина Џиновић / Извор: Србија Данас

Њихове емоције су одмах плануле, а иако не воле да причају о свом приватном животу, Харис је у једном од ретких интервјуа признао да су се “једноставно нашли”. Како је годинама касније признала, Мелина је започела везу са Харисом без много размишљања. Њих двоје су се венчали након 12 година заједничког живота, а на вечну љубав су се зарекли 2014. године на једној луксузној јахти, усидреној надомак Дубровника.

Мелина је раније увек истицала колико јој је Харисова подршка важна, док сада о разводу упорно остаје тиха.

Популарни певач је једном приликом чак упоредио своју сад већ бившу супругу са познатом колумбијском глумицом, Софијом Вергаром. 

– Харис каже да ниједна не може да се мери са мном, ни Софија Вергара? (смех) Како ми неће пријати то, Хари је централна личност мог живота. Ту су и деца, наша фамилија… Не излазим пуно из тог круга. Заиста сам том кругу посвећена – истакла је својевремено за Блиц Мелина.

– Да са њим нешто није како треба, да ми он не даје ту подршку, мени једноставно ништа не би ни ишло. Ово све што имам је резултат тога какав је он према мени свих ових година уназад. Јако сам поносна на њега – додала је тад Мелина, која се недавно преселила на Азурну обалу.

Она годинама гради име у свету моде, а њене креације носе светске звезде, попут латино диве Џенифер Лопез и глумачке звезде Шерон Стоун. Када је реч о повезивању са Харисом у медијима, Мелина је била врло директна и јасна. 

– Мени ништа није драже него да будем супруга Хариса Џиновића. Не знам зашто је то спорно? Жене се буне када их називају по супругу – казала нам је Мелина једном приликом.

– Ја сам прво супруга једног великог човека у сваком смислу, не само по каријери, и мени је понос толики да не могу да вам објасним. Мене Харис зове Мелша и ја се јављам на телефон са: “Ћао, ја сам Мелша Харијева”, а с друге стране то како ће вас звати нити руши, нити прави ваш идентитет – додала је тад Мелина.

Haris Džinović
Харис Џиновић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић


Izvor:Srbija Danas

Check Also

TELO DANKE ILIĆ ODNEO KUĆI U CRNOJ VREĆI?! Otac Dragijevića ima nove sumnje, pa otkrio za Kurir: "Pitao bih ga samo jedno i odmah bih znao da li laže"

Kada bih imao priliku da vidim sina, pitao bih ga samo jedno: šta je prava …