"Јадна моја деца… ово је јако тужно" Карлеуша се распала на комаде због ћерки Атине и Нике

Ћерке Јелене Карлеуше и Душка Тошића, Атина и Ника, у жижи су јавности од рођења управо због изузетно познатих родитеља. Девојчице су навикнуте на пажњу медија и јавности, међутим, суочавају се и са ружним стварима које слава доноси.

Њихови родитељи су се недавно развели, око чега се дигла велика прашина, будући да је Карлеуша о њиховом односу у неколико наврата говорила врло директно и отворено.

Јелена је недавно пред наступ говорила о васпитању ћерки, те се осврнула на Нику која је неретко брани на друштвеним мрежама. Карлеуша је истакла колико јој је жао што је њена млађа ћерка у ситуацији да мора да брани своју маму од негативних коментара и трачева.

Jelena Karleuša
Јелена Карлеуша / Извор: Србија Данас

– Јадна моја деца. Јако је тужно кад дете мора маму да брани на друштвеним мрежама. Потресно је, зар не, кад те дете малолетно (Ника) брани. Мама јој је забранила да користи једну једину ружну реч. Онда је она нашла начин како маму да брани, а да никог не увреди. Васпитање моје деце ми је јако битно, јер оне су моје огледало. Не смеју да се користе ружне речи. А кад кажу: “Мама, али ти псујеш”… Мама може, тако је и мени моја Дивна говорила: “Не смеш никада дрогу, пороке, кад видиш да неко пуши, пије”. А ја јој кажем: “Мама, али ти пушиш”, а она: “Друго сам ја, друго сам ја” – испричала је Јелена, па додала:

– Моја деца су скуп доброг утицаја из куће, све долази из куће. Кад видите другу децу јавних личности, можете да оцените како одрастају, какви су им родитељи и да ли су добро васпитана деца. Оне су дивне девојчице, фантастичне у школи, јако скромне, јако лепо васпитане. Не смеју да користе ружне речи, морају да поштују старије, да свакоме персирају и да поштују људе. Али, наравно, да буду способне за живот ван стакленог звона. Морају да разумеју да има много лоших људи, који не знају њихову маму, који желе да науде њиховој мами. Морају да буду спремне и способне, научене на живот, а живот је борба, живот су успони и падови. Да буду јаке девојчице, а у свој тој борби и јако лепо васпитане девојчице – истакла је Карлеуша за “Републику”.

Jelena Karleuša, Duško Toić, Atina Tošić, Nika Tošić
Јелена Карлеуша, Душко Тоић, Атина Тошић, Ника Тошић / Извор: Инстаграм printscreen/karleusastar

Јелена због Душка плакала пред 6.000 људи

Након одржаног концерта ЈК је отворила душу за медије, а многима је за око запао тренутак када је на концерту, током извођења песме “Тихи убица”, Јелена пустила сузу.

Познато је да је овај хит Карлеуша посветила свом сада већ бившем супругу Душку Тошићу…

– Песму “Тихи убица” написала је Марина Туцаковић за Душка, то сам већ једном приликом рекла. Баш је та: “Будим се сама, очи никог не траже… Где је тај мушкарац што са мном живи а не живи”. То је заправо и био негде наш брак свих тих седамнаест година. Кад сам причала са Марином онако женски, као сад ти и ја да смо пријатељице и да причамо, она је памтила моје речи. Слушала је све што јој приватно причам. Зато је написала све моје највеће хитове и све те најдивније баладе – рекла је Јелена па додала о Марини…

– Никада није писала неке опште ствари за певаче. Она је увек циљала за одређеног извођача и тачно је знала шта пише. Оно што је писала за неког другог, није писала за мене и обрнуто. Конкретно та песма, писана је у том неком периоду живота са неким ко никада није ту и ко за своје грешке увек друге криви – истакла је Карлеуша и додала да је та песма више не дотиче.

– Искрено, више сам заплакала од свега што ме је секло, стезало. Ја јесам јако емотивна и немам проблем да покажем ни сузе, ни емоције… Јер то је нешто најлепше што могу да дам публици. Публика зна мене као жену која се не плаши да покаже и каже све шта мисли и да покаже своје осећања било које врсте, али не, заправо мене више та песма не дотиче – изјавила је Јелена Карлеуша.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Дуго "пљувао" Миону, а сада винуо у небеса: Он окренуо плочу, сви гледају само у Ша и чекају реакцију – шок

У “Елити” је у току “Анкета” и такмичари гласају за најдрскију особу. У једном тренутку …