Шта се дешава са најављеним ријалитијем "Имање"? Телевизија Хајп потврдила и ову победницу

Саша Мирковић, естрадни менаџер и власник телевизије Хајп, најавио је пре извесног времена да ће покренути нови ријалити под именом “Имање”. Мирковић је за потребе новог стварносног програма купио чувено имање у Лисовићима, где су снимане прве сезоне “Фарме”. Иако је ријалити био најављен за септембар, он је одложен, како је истакнуто, за 100 дана.  

Хајпов нови телевизијски програм носи симболично име “Имање” јер ће се, према речима продуцената, бавити промоцијом сеоског и домаћинског живота. Учесници ће морати да обављају различите задатке везане за живот на сеоским газдинствима, што доноси потпуно нови приступ ријалити формату.Мирковић је обећао да ће “Имање” унети свежину и аутентичност у свет ријалитија. Овај програм ће гледаоце подсећати на вредности сеоског живота и важност домаћинских послова, а учесници ће се суочити са изазовима које доноси свакодневни рад на селу. 

Саша Мирковић је сада објавио нове детаље везане за почетак ријалитија. Он је лично дошао на сеоско газдинство у околини Барајева да види како напредује обнављање студија. Са њим су били Дејан Драгојевић, као и сестре близнакиње Миљана и Невена Арсић и Стефан Усиљанин. Мирковић је потврдио да ће права победница у ријалитију бити љубав.

“Данас смо обишли радове на Имању у Лисовићима. Конкуренцији истиче полако 100 дана која смо им дали, па ми крећемо да ту мржњу победимо љубављу и добрим делима на ријалитију Имање. Хајп продукција спрема пуно изненађења. До гледања.

Шта је то Хајп припремио за гледаоце очигледно ћемо видети ускоро.

Гласови ће ићи у хуманитарне сврхе

Мирковић је летос потврдио да ће сав приход од СМС гласова да иде у хуманитарне сврхе.

-Желим свима да саопштим да ће сав приход од смс порука које будете слали за ваше фаворите у ријалитију “Имање” ићи у хуманитарне сврхе за породице без крова над главом – започео је Саша Мирковић, па открио даље:

-Осим тога Hype продукција као друштвено одговорна компанија ће једној таквој породици поклонити кућу. Желим да на овај начин позовем и остале колеге да следе наш пример и да такође испрате хуманитарну акцију Hype телевизије – јавно је саопштио одлуку власник Hype продукције и Hype телевизије.

Saša Mirković
Саша Мирковић / Извор: АТА Images/A. Х.

Љубичаста шаруља посебан становник Имања

Мирковић је открио ко ће бити прва “становница” ријалитија “Имање”. Није реч о људског бићу него о специјалној љубичастој крави која ће бити увезена из Швајцарксе. Љубичаста шаруља ће очигледно имати посебну улогу у овом телевизијском програму.      

– Милкана стиже 25. августа, креће шоу невиђених размера – написао је Мирковић.

Imanje
Имање / Извор: Shutterstock

Марко и Дивна потписали уговор за “Имање”

Подсетимо, након учешћа у две сезоне “Задруге”, Марко и Дивна су се одазвали позиву Саше Мирковића и потписали уговор за улазак у његов ријалити “Имање” који ће стартовати у септембру.

Мирковић се у јулу ове године огласио на свом Инстаграму и сликом показао да је договор склопљен.

– Дивна и Марко потписали су данас уговор за улазак у ријалити Имање! Срећно свим учесницима – поручио је он. 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"POČELI SMO DA SE GUŠIMO, BRAT JE IZGUBIO SVEST" Jovana Jeremić jedva preživela ovaj momenat, bila na korak od smrti: Disali smo preko cevi…

Voditeljka Jovana Jeremić jednom prilikom je priznala da je se sa samo pet godina gledala …