ШОК: Милица Величковић објавила преписку са Терзиним братом: Породица бившег вереника јој ТРАЖИ НОВАЦ "Очекују да враћам дугове"

Милица Величковић се огласила видно бесна на свом Инстаграм профилу, објавивши преписку са Терзиним братом у којој јој он тражи новац како би регулисао одређене дугове. 

Није крила колико је бесна и разочарана у Терзину породицу, а истакла је једном реченицом из преписке колико они немају обрзира када је њена трудноћа у питању.

– Зато си ту где јеси. Брат његов болесник, ако и он очекује да ћу да враћам новац лику који ме је преварио трудну, док ме они нису ниједном назвали откад се све ово дешава! Са претњама да ће ми одузети празне картице – поручила је Милица путем Инстаграма.

Objava Milice Veličković
Објава Милице Величковић / Извор: Инстаграм printscreen/comaara

Ево како је изгледала преписка између њих:

Милица:

– Ја ћу да вратим? Ма ко ти прети, с којим стварима, можете да га ду*ате сви колективно што се мене тиче, и да ми је оставио милион евра оставио ми је јер се порађам за 2 месеца.

Elita
Елита / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

Терзин брат:

– Е то је разлог зашто си ту где јеси! Уживај!

Милица:

– Ма м*рш бре одрани болесни бре лечите се.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"Шокирана сам, недавно сам их видела…" Сека Алексић занемела када је сазнала да је Сергеј Трифуновић пријавио супругу за насиље

Глумац Сергеј Трифуновић је 22. октобра пријавио своју супругу Исидору Трифуновић због насиља, а полиција …