Хумор је њен заштитни знак, а мало ко зна за Наташину тешку животну причу: Родитељи су је оставили без ичега када се томе није надала

Водитељка Наташа Аксентијевић важи за неког ко је увек расположен за шалу. Она често збија шале на свој рачун, а мало ко зна да се иза њеног осмеха и хумора крије тешка животна прича. 

Водитељка је једном приликом проговорила о компликованим породичним односима и тада је открила да не воли своје девојачко презиме Миљуш, већ да јој је драже ово које је узела од свог супруга и по коме је препознатљива широј јавности.

– Нисам емотивно везана за то презиме, мени је океј да будем Аксентијевић и ја сам већ 10 година Аксентијевић, откако сам се удала за свог мужа. Да су ми ти родитељи нешто дали у наследство, па да каже човек, ајде да се њихово презиме задржи. Они имају тог сина што су њему све дали, па нек’ им он носи презиме, ја нећу – била је оштра тада Наташа у емисији “Гранд магазин”.

Nataša Aksentijević
Наташа Аксентијевић / Извор: Антонио Ахел/АТАИмагес

Популарна водитељка је признала је наишла на неразумевање родитеља.

– Ништа на ту тему ми није јасно. Покушавам да оправдам своје родитеље свим и свачим, па и нашом средином, менталитетом, обичајима… И само долазим до неразумевања свега што ми се догодило – причала је она.

На питање какви су сада односи између ње, њених родитеља и брата, Наташа је одговорила:

Nataša Aksentijević
Наташа Аксентијевић / Извор: Зорана Мандиц/АТАИмагес

– Као и већина породичних односа код Срба, бурни, с лажним осмесима и уз трескање вратима.

Подсетимо, Наташа је дуже од десет година у срећном браку, а често говори на позитиван начин о супругу који је увек ту да је подржи. 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

JEZIVE SCENE NA FARMI! Učesnik doživeo nervni slom pa krenuo sve da demolira, kamere snimile svaki detalj haosa (VIDEO)

Boža Džonsne može da se pomiri sa činjenicom da Ena Petrovićne želi da bude sa …