Фармери покушали да традиционално обележе Свету Петку, па настао хаос: Комади славског колача лете на све стране, попели се и на сто

Српска православна црква слави данас велики празник посвећен Преподобној мати Параскеви – заштитници жена, сиромашних и болесних.

Преподобну мати Параскеву прославио је њен подвижнички живот у пустињи, али и многобројна чуда које је, како кажу веровања, учинила после упокојења, а према речима верника, чини их и дан данас. 

Данас је и на “Фарми” обележен овај велики празник. Учесници ријалитија добили су много хране и пића како би прославили крну славу Пеце Лазића. Међутим, где је хране, ту настане и проблема. У једном моменту поједини такмичари почели су да се отимају и уштекају што више залиха за “црне” дане. 

Slava na "Farmi"
Слава на “Фарми” / Извор: Youtube printscreen/Farma Official

– Драги Фармери, данас се слави Света Петка. Честитамо свима који славе, а специјално од срца честитке шаљемо Пеци – рекла је Снежа.

– Хвала – рекао је Пеца.

– Честитам Пецо, срећна слава – рекла је Снежа.

Slavski kolač
Славски колач / Извор: Youtube printscreen/Farma Official

– Пошто знам да су ме многи најавили као непријатељи, ја овде непријатеља немам. Сви сте добродошли, немојте да се отимате за храну – рекао је Пеца.

Током дана традиционално обележавање овог верског празника прерасло је у праву фешту. Фармери су запевали познате хитове и довели атмосферу до усијања. 

Како је то изгледало можете погледати у видеу: 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Najizazovnija scena jugoslovenskog filma snimljena pre 70 godina: Kadrovi napravili pometnju među publikom, a sve zbog jednog detalja

Film “Ciganka” rađen po knjizi Bore Stankovića “Koštana” iz 1953. godine u režiji Vojislava Nanovića …