У јеку скандала са Миљаном Кулић Зола ухваћен у центру Београда – на овом месту га БАШ НИКО није очекивао, ЕВО шта је радио

Ситуација Миљане Кулић изазвала је тоталну пометњу у “Елити 8”. Она је, по четврти пут, извршила киретажу Золиног детета, а многи због тога осуђују управо њега. 

Лазар Чолић Зола до недавно је био у Швајцарској, али се истог дана када је Миљана отишла на абортус вратио у српску престоницу.

Папарацо Пинка Золу је данас ухватио у Београду и то испред једног хотела. Многи се питају да ли је Зола можда ту одсео за време свој боравка у Србији. 

Zola
Зола / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

Бивши задругар је гледао у телефон и непрестано се смешкао док је са неким, очигледно, размењивао поруке.

Марија Кулић о Золи

Марија Кулић је најавила да ће Золу тужити због новца који му је једном приликом дала, а овако је говорила о њему недавно: 

marija-kulić
марија-кулић / Извор: Србија Данас

– Доказао је он све што јесте, све оно што није добро за Миљану. То је човек који користи недозвољене супстанце, који уз то и пије, кад нема супстанца, пије лекове за смирење јаке… Шта он стварно жели дете? То је само причао због јавности. Што кажу: “Лакше коњу без самара”, нема више човек ни бригу ни муку, отишао човек да прослави, а то што Миљана иде да се чепи тамо и да се ми тресемо, не да није крив он, крива је она, али и он јер зна са каквом девојком улази у везу. Никада није хтео да се слика и да објављују да су заједно, мени пошаљу слику, али јавно не… Чак и кад је таква каква причаш, што се виђаш са њом? Тако да, покушавао је на све могуће начине да је искористи, али ће сада ићи све преко суда. Нећу као мајка да дозволим да манипулише и да је израбљује емотивно и психички, јер је она потребна свом детету здрава – испричала је Марија Кулић у емисији “Премијера”, а ове њене речи су навеле Чолића да се огласи на свом Инстаграму и обрати се несуђеној ташти: 

Marija Kulić
Марија Кулић / Извор: Србија Данас

– Старатељ по потреби, да ли сносиш одговорност и за покушај убиства штиклом? Да ли би се ти као старатељ на суду појавила? – написао је Зола и додао:

– Поводом пријаве госпође желим да се огласим. Док су ти новчићи у руци онда ти одговара да будеш старатељ, да подносиш кривичне пријаве, да вређаш туђе породице и покушаваш да пребациш на мене кривицу – навео је Лазар Чолић Зола.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Čak i Francuzi veruju u ovaj stari običaj: Hleb nikada ne okrećite naopako, ne valja se

“Ne valja” okretati hleb naopako jer to donosi lošu sreću – neće biti dovoljno novca …