"Ушла сам у дугове, продала кућу" Снежана Ђуришић о трауматичном животном догађају – Много сам плакала, хоћу да се склоним

Снежана Ђуришић данас ужива у складној вези са гинекологом Вањом Милошевићем, али не крије да је њен покојни супруг Слободан Гвозденовић био њена прва и највећа љубав.

Певачица и чланица жирија “Звезда Гранда” радо говори о најлепшем периоду који је провела са супругом и оцем своје деце, те се њихових првих заједничких дана радо и сећа.

Живот у заједници

Не крије да је на почетку брака са Слободаном имала велику помоћ у кући.

– Удала сам се и ушла у кућу свекра и свекрве са два девера и мужем, ту смо сви живели. Онда смо ми ту мало средили, реновирали нешто што је била остава или шупа, ту је било 30 квадрата и ту смо се издвојили. Имали смо свој кључ, али мени то баш није одговарало јер сам ја код своје свекрве уживала, ништа нисам радила. Кад дете плаче, ја јој само дам Мају и вратим се да спавам. Е, онда кад смо се изоловали, то је била моја кућа и морала сам све да радим – испричала је Снежана и додала да њихов почетак није био идиличан и да су се борили да среде свој кров над главом.

Snežana Đurišić
Снежана Ђуришић / Извор: АТА images

Тежак рад и дугови

Иако је било тешких финансијских момената, љубав један према другоме давала им је снаге да истрају чак и у тешким тренуцима.

– Мој муж је био јако способан, поред тога што је свирао, бавио се и трговином и нашао је на Дедињу један плац и неку блатњачу и купио то. То је коштало 30 милиона, а ми смо у кући имали милион. Онда је настао хаос у смислу плаћања и посла. При том је ту била забрањена градња, али да не дужим ту причу, успели смо да добијемо дозволу за градњу куће. Приход нам је дневно био милион, а расход милион и по и ушли смо у дугове – испричала је у емисији “Из профила” и додала да је смрт свог вољеног био шок од ког дуго није могла да се опорави.

Snežana Đurišić
Снежана Ђуришић / Извор: АТА images

Продаја куће

Након његове смрти, Снежана је решила да вилу на Дедињу прода и склони се од свега што је свакодневно подсећало на њену највећу љубав.

– Ми смо ту кућу продали кад је Марко имао удес, тад сам рекла: “Слушај, много сам овде плакала и хоћу да се склоним одавде”, и то сам и учинила – рекла је Снежана у емисији код водитељке Весне Милановић.

Snežana Đurišić
Снежана Ђуришић / Извор: АТА images

Иначе, Снежана Ђуришић одрзаће солистички концерт 13. и 14. октобра у МТС дворани, а баш као и публика и она овај дан чека са нестрпљењем.

Концертима ће певачица обележити 55 година каријере.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Избор публике ноћас изненадио све – овај такмичар напустио је "Елиту" заувек

Након што су емитовани профили номинованих такмичара, водитељ Дарко Танасијевић упутио се ка изолацији како …