"Умало да сам се удавила, због тога носим велику трауму"- исповест Слађе Алегро коју је дуго крила, ОВО ЛЕДИ КРВ У ЖИЛАМА

Светлана Цеца Ражнатовић у новој епизоди емисије “Цеца Show” угостила је своје колеге, Драгомира Деспића Десингерицу, Марину Висковић, Вишњу Петровић и Слађу Алегро.

Гледаоци су имали могућности да сазнају многе пикантерије из приватног живота својих омиљених музичара које јавност није знала до сада. 

Овом приликом певачица Слађа Алегро поделила је од чега има највећи страх, а публици је открила и ко јој је пружио помоћ током поплава у Обреновцу 2014. године. 

– Код мене је један посебно изражен страх од воде. Не само великих вода попут мора и океана, већ и каде – открила је Слађа и додала:

 – Када сам била мала, доживела сам трауматично искуство које је обликовало мој страх. Испала сам из чамца и скоро се удавила. То ми је оставило дубоко усађену трауму коју, нажалост, никада нисам успела да излечим. Много ми је жао што нисам успела да се суочим с тим – испричала је Слађа.

Цеца суперхерој

Нажалост током поплава у Обреновцу 2014. године Слађин страх од воде се појачао, али на сву срећу у помоћ је притрчала колегиница Цеца.

-Током поплаве, вода је стигла до четвртог спрата стамбене зграде у којој живим. Због страха, била сам у паници. Цеца ме је звала и рекла да лоцирам своју позицију како би могла да пошаље помоћ по мене и стварно, Цеца ми је и послала помоћ – испричала је Слађа.

Незабораван први сусрет ове две колегинице

Слађа је открила како је дошло до првог сусрета ње и Цеце пре пар година.

Slađa Alegro
Слађа Алегро / Извор: Антонио Ахел/АТАИмагес

Мутила сам фил за торту и звао ме је колега који је свирао са мном и рекао ми је да нас је Цеца звала да свирамо славу.

-И ја кажем добро, али која Цеца?!

-Она је прво дошла код мене да се рукује и рекла реченицу коју ћу заувек памтити :”Коначно да упознам своју омиљену певачицу” – присећа се Слађа.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

OVO JE DEVOJKA KOJA JE ODBRANILA DEKU OD NASILNIKA Dora Srbiji očitala lekciju o hrabrosti, pa otkrila sve detalje: “Izašao je iz vozila, a onda se zaleteo…” (FOTO, VIDEO)

Vesti Beograd Devojka odbranila deku od nasilnika: Otkrila sve detalje incidenta na Bulevaru kralja Aleksandra …