Удаје се Станија Добројевић? Асмин открио детаље гала прославе у Мајамију: "Мислим да је време да…"

Асмин Дурџић, познат на друштвеним мрежама као Алибаба, одлучио је да дефинитивно затвори поглавље своје турбулентне прошлости с бившом партнерком и актуелном учесницом “Елите”, Анели Ахмић и да љубав са Станијом Добројевић подигне на виши ниво.

Сада је потпуно посвећен заједничкој будућности са Станијом, с којом планира да проведе остатак живота. Иако су пролазили кроз буран период због догађаја у прошлој сезони “Елите”, Асмин је Станији доказао своју љубав, а њихова веза данас цвета. Поред тога, Дурџић је одлучио да своју вољену ускоро одведе пред матичара, те планира да њихову љубав крунише браком.

Асмин је на свом Инстаграм профилу објавио да планира да Станију одведе пред матичара у Мајамију.

objava Asmina Durdžića
објава Асмина Дурџића / Извор: Инстаграм printscreen/alibaba_durdzicasmin

– Мислим да је време да спакујем кофере и да одем мало до Мајамија, да узмем жену коју волим за руку и одведем пред матичара и да кажемо ДА – написао је Асмин на Инстаграму, а да ли ће му Станија дати потврдан одговор, остаје да видимо.

Станија и Асмин ће организовати две свадбе

Подсећамо, медији су раније преносили да Станија планира чак две свадбе – једну у Америци, на Флориди, и другу у Србији. Спектакуларно славље, како тврди извор близак младенцима, биће организовано у две земље, и обе церемоније ће бити прави догађаји за памћење. Њих двоје су спремни да започну нови заједнички живот.

 – Станија и Асмин су већ одредили датум венчања. Асмин је толико заљубљен у Станију да не пита колико ће две свадбе да га коштају. Једна ће бити у Србији, а онда ће славље организовати и за своје пријатеље из Америке, на Флориди – започиње извор.

Бивши муж Анели Ахмић, Станији је препустио организацију оба венчања, док ће он бити задужен за финансијски део.

Stanija Dobrojević, Asmin Durdžić
Станија Добројевић, Асмин Дурџић / Извор: Инстаграм printscreen/alibaba_durdzic

– Станија планира да на бајковитој свадби буде преко 200 званица, а међу њима ће бити и јавних личности из света шоу-бизниса. Богата трпеза, свадбена торта на десет спратова и ватромет само су део онога што планирају да приреде својим гостима. На венчању ће им певати познати бенд, а већ су одабрали и један од најпрестижнијих београдских ресторана – открива извор и истиче да младенци са нестрпљењем чекају дан када ће се заклети на вечну љубав:

– Станија је јако узбуђена, жели да тог дана све буде савршено, детаљно се припрема и пази на сваки детаљ. На венчање ће позвати и новинарске екипе, па ће и шира јавност имати прилике да види све детаље свадбе.

Након гламурозне прославе у Србији познати пар церемонију венчања обавиће и на егзотичној дестинацији на Флориди.

Asmin Durdžić, Stanija Dobrojević
Асмин Дурџић, Станија Добројевић / Извор: Youtube Printscreen/HYPE ТВ/Задруга

– У Америци ће направити нешто интимније славље, само за најближи круг пријатеља и чланове породице. Планирају да организују свадбу на Станијиној омиљеној плажи. Иако ће их ово задовољство папрено коштати, Асмину то не представља проблем. Дурџићу је најбитније да усрећи своју драгу и да све буде онако како је замислила. Једва чека да се ожени њоме, пристао је на све њене услове – рекао је извор за “Информер”.

Да су информације до којих смо дошли тачне, потврдио је недавно и сам Дурџић у интервјуу за домаће медије.

– О свему што је везано за нашу свадбу одлучује Станија. Могу само да кажем да ће свадбе бити и на Флориди и у Србији. Станији испуњавам сваку жељу, а тако ће бити и за венчање – закључио је бивши муж Анеле Ахмић, а будући супруг Станије Добројевић.

Чим се прочуло да Станија и Асмин планирају да своју љубав крунишу браком, почела су и нагађања о старлетиној потенцијалној трудноћи, али је Дурџић демантовао ове наводе.

– Није истина да је Станија трудна. Желимо најпре да се венчамо, да решимо сва важна питања, а онда планирамо да имамо велику и срећну породицу, са много деце – нагласио је за “Информер”. 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ĆE POBEĆI SA "FARME"?! Blizak prijatelj ispričao nepoznate detalje o njemu, a onda raskrinkana i Jelena Golubović: Verujem da ona čeka da…

Kristijan Golubović i Jelena Golubović jedni su od glavnih aktera na “Farmi“. Na ovu temu …