Тужан дан у дому Мионе Јовановић, огласила се њена мајка – потресне речи (ФОТО)

Мајка Мионе Јовановић, Данијела Настић, објавила је на друштвеној мрежи Инстаграм потресну поруку у којој се присећа битног члана њене породице који је недавно изгубио живот.

Мионина мајка је написала дирљиву поруку посвећену свом оцу који је преминуо пре годину дана, те га је описала следећим речима:

Miona Jovanović
Миона Јовановић / Извор: YouTube printscreen/Zadruga Official

– Оче мој, на данашњи дан бисмо сви дошли на твој рођендан и провели га у шали и смеху. Ово је први рођендан без тебе, предивног супруга, оца и деде. Био си човек искреног срца, добре душе и чистог образа. Нико за тебе нема лошу реч, сви те памте поштеног, доброг и драгог човека. Како пада ноћ све је теже и теже, како пролазе дани све нам више недостајеш. Воли те твоја ћерка и нека ти драги Бог подари царство небеско. Скоро су моја деца остала и без другог деде али о њему кад дође дан његовог рођендана. Сада сте негде заједно, надам се – објавила је Данијела.

Danijela Nastić
Данијела Настић / Извор: Инстаграм printscreen/bnastic.13

 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Supruga Slavka Štimca veoma je uspešna ali ne voli da se eksponira u javnosti: Kada je završila fakultet sa jednom torbom napustila je Srbiju i otišla u Njujork

Glumac Slavko Štimac proslavio se još kao dečak, a prvi put je stao pred kamere …