Туга у дому Марка Јањушевића – Јањуш се у сузама обратио јавности и поделио своју жалост

Марко Јањушевић Јањуш, током свог боравка у ријалитију Елита, суочио се са болним губитком који га је емотивно девастирао. Његов брат Михајло одузео је себи живот крајем децембра прошле године, остављајући бившег кошаркаша у стању шока и неизмерне туге.

Овај трагични догађај оставио је дубок траг на Јањушевом животу. Иако је покушавао да остане прибран, емоције су га савладале у више наврата, па је пред камерама плакао, не успевајући да прикрије бол због губитка. Смрт млађег брата, нарочито под таквим околностима, представља тежак ударац, с којим се Јањуш и даље бори.

Он је објавио слику свог покојног брата и написао претужне речи које су растужиле његове фанове.

Лепи мој, данас је тачно 10 месеци откако си отишао на неко друго место… Данас је, брате, 10 месеци од најгорег дана у мом животу. Желим да ти кажем, ако ме чујеш, да ни један дан није прошао а да нисам мислио на тебе. Често ми долазиш у сан – то сам ти већ рекао. У сну те пољубим као некад, када си био мали, најлепши и најважнији – започео је Јањуш па наставио.

Вечерас ћу певати и плакати. Певаћу јер ме душа боли за тобом, а плакаћу из истог разлога – јер ме душа боли – написао је Јањуш.

Mihajlo Janjušević
Михајло Јањушевић / Извор: Инстаграм printscreen/mali_janjus

Јањуш се редовно оглашава и дели своју тугу за братом путем Инстаграма. Тако је у Августу ове године поделио потресне речи уз слику свог Михајла.

 – Пробудиш ме често. Пробудиш ме онако тихо, да не чује нико… Не замерам ти ништа, једино што ми буде жао кад ме пробудиш што прекинемо разговор… Нема везе, опет ћеш доћи – написао је Јањуш.  

Elita
Елита / Извор: ТВ Пинк printscreen

“Ко зна каква је то мука”

Јањушевић је једном приликом у Елити причао са својим цимерима, те је испричао да и даље не зна шта је био братовљев мотив да дигне руку ан себе.

– Ма није се ништа брате дешавало, нешто му је пукло у глави, имаш таквих случајева колико хоћеш, ја нисам знао ништа и нико од нас, једноставно му је тако наишло у глави, није имао ниједан проблем. Има таквих случајева колико хоћеш, можеш да си најсрећнији човек, да имаш све, кад ти тако дође у глави… ко зна која је то мука, брате… – истакао је Јањушевић.

 

 

 

 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"Јадна моја деца… ово је јако тужно" Карлеуша се распала на комаде због ћерки Атине и Нике

Ћерке Јелене Карлеуше и Душка Тошића, Атина и Ника, у жижи су јавности од рођења …