"То је БОЛЕСНО", трудна Милица сазнала нове информације о Софији – и сама је остала затечена када их је чула

Веза Милице Величковић и Борислава терзића терзе пара пролазила је кроз бројне изазове и несугласице, али се чинило да су успели да превазиђу све препреке. Милицина трудноћа пред сам крај сезоне донела је додатно узбуђење и веру у срећан крај. Ипак, шок је уследио када је Терза, упркос свему, ушао у аферу са Софијом Јанићијевић, чиме је њихов однос трајно окончан и изазвао бројне реакције публике.

У новој епизоди емисије Ријалити решетање, водитељ Јоца је угостио Милицу Величковић, која је последњих дана у центру пажње због бурног завршетка своје везе са Бориславом Терзићем Терзом, афера која је потресла ријалити Елита 8. Њихов однос, започет на почетку седме сезоне, био је један од најпраћенијих, јер су Терза и Милица постали први пар који је у ријалитију озваничио своју везу.

Како си?

– Добро сам, али сам доста под притиком. Људи ме салећу и питају ме, а ја не знам ни шта бих рекла. Беба је добро, била сам код доктора и добила сам терапију, јер сам имала четири непроспаване ноћи. Ти као трудница можеш све да пијеш, али докторка је видела да нисам јела, па зато сам добила терапију. Стрес је најгора солуција, ја сам у шестом месец – одговорила је Милица. 

Milica Veličković
Милица Величковић / Извор: Youtube printscreen/Pink.rs

 Мислиш ли да је Терза стварно одлепио за њом?

– Мислим да је одлепио, не фолира се. Исте реченице је изговарао мени, тако је било и са Тамаром Тикток. Он константно прича да ја њега треба да разумем нешто. Нервира ме што ме људи питају као што си га пустила тамо. Нисам могла да верујем да је човек толико болестан, да превари трудну жену у ријалитију – рекла је она.

Како коментаришеш Софију?

– Мени она није првенствени кривац, али као личност је блам године. Верница, која је анимир дама, просипа ми памет тамо и морал. Нема она шта да не буде хладна према мени, али ја то не бих могла да урадим. Како она не размишља да бих ја могла некад да дођем? Она доста манипулише њим, гледала је наш однос. Не верујем да ће дуго да трају, видим да ту девојку он не интересује – казала је Милица.

Elita
Елита / Извор: Youtube printscreen/Pink.rs

Послеђи пут кад смо се видели, владала је породична идила, Терза је био опчињен тобом и желео је да исфинансира дете и тебе. Сад жели да иде са Софијом у Турску, прича да ви нисте имали неку љубав. Ко ту лаже, а ко говори истину?

– Имали смо свађице, али не као оне у ријалитију. Он није оставио мене, већ то дете, јер јој је већ пресудио да живи у заједници без оца. Драго ми је да не морам да објашњавам људима све, имам доказе за демант. Немам шта да доказујем какав је био наш однос, он може да се пере до сутра. Мени је то све болесно, да сам на његовом месту, ставила бих капуљачу на главу. Који је он отац? Оно фолирање, оне сузе, па смејање. Мом детету такав отац не треба. Боље да га нема, него да га има – рекла је Милица.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"NAŠLI IH UGLJENISANE NA KREVETU! JOJ MAJKO MOJA, KAKVA SMRT…" Strašni detalji požara u Rakovici, Ratko i Jadranka izgoreli u stanu- Otkriven mogući uzrok

Bračni par Miljković, Ratko (79) i Jadranka (74)nastradali su jutros u požaru koji je buknuo …