Терзин брат разоткрио целу истину о свом брату, Милици и веридби: Гледаоци ово нису знали и доста мења ситуацију

Вечерас у току емисије Питам за друга на Ред телевизији причало се на бројне теме. Коментарисали су се учесници Беле куће, и говорило о горућим темама које тресу Балкан. Гост у студију био је Милош, рођени брат Борислава Терзића Терзе.

– Како ти је деловао његов однос са Милицом – питала је водитељка.

– Цела ситуација што се догађала у седмици, зато што су знали да ће ући у осмицу барем је он знао. Њима је био договор да живе кући код мајке и стварно је то било океј. Ишли су у Босну на прославе, упознала је сву нашу родбину и била је у тој причи. Сви су је прихватили лепо, добро. Видео сам је први пит у Босни – започео је Милош.

Када га је водитељка питала за мишљење о Милици након седме сезоне Елите, Милош је одговорио:

– Била ми је тотално другачија него унутра, ал опет ја сам тај лик који много не верује људима, и онда сам и њу држао на некој дистанци да видим каква ће бити и она је ставрно била океј. Гледали смо сви толика бруталност са њене и његове стране, колика бруталност, Ја сам му рекао и сад кад је улазио немој да вређаш, чекаш дете. Да немаш никакву причу, да си као биљка, до јануара сам можеш да изгураш – рекао је Милош како је саветовао брата Терзу.

– Братски си га саветовао да не погреши – додала је водитељка.

– То не приличи једној девојци да се тако опонаша, ја сам њу прихватио и сви смо је прихватили осим ћалета нашег. Није могао да пређе преко неких ствари, сви су му говорили стварно је океј девојка, моју децу је заволела. У том тренутку сам ноћи провео са њим причајући о њима – препричавао је Милош.

Terzin brat
Терзин брат / Извор: youtube printscreen/zadruga

– Славио сам рођендан и буразер прича и плаче док сам ја унута да чувамо Милицу. Помоћићемо и њој и њему, та половина куће је његова хтели смо да спремимо стан да он ту буде – рекао је Милош.

– Терза је испричао да је Милица храбро пришла вашем оцу – питала је водитељка.

– Није то био неки разговор, то је било упозмнавање, кад год је било то неко забава он је био ноћна смена и није био присутан. Први пут је упознао код ујака. Ту се он ломио због детета највише, да детету обезбеди нешто и да не буде запостављено – рекао је Милош.

– Какав им је однос био напољу, да ли су се свађали или им је однос био идиличан – питала је водитељка.

– У неким ситуацијама су ставрно изгледали пресрећно док ме Милица није позвала и кренула да се жали. Требао је да иде нешто да одради, био је неодговоран није отишао па су се посвађали због тога. Оне ставр и псовке које су се десиле унутра тога напољу није било. Само ми је криво и ту сматрам да је највећа грешка што нису нашли стан и кренули заједно да живе – додао је Милош.

Elita
Елита / Извор: ТВ РЕД printscreen

– Имају обоје довољно година и требало би да имају разумевање за ову ситуацију – рекла је водитељка.

– Та веридба се десила пре тог упознавања, ја верујем да је ишао на лопту да смири тензију и њега да је човек решио да се жени, чека дете. Он му је био главна фигура и био је неко од кога је имао страхопоштовање, мислим да је све то урадио да би њега омекшао – рекао је Милош везано за веридбу Милице и Терзе.

– Сви су били пресрећни, плаче он плаче она, који је то преображај да после два дана креће интересовање за Софију – препричала је водитељку ситуацију из карантина.

– Он је млад отишао од куће, имао је уговоре где је сам живео и као сваки фудбалер воли провод и лепу жену. Замисли да добијеш плату са 17 година од 5000 евра, не знаш где ћеш. Ишао је са цвета на цвет знали смо да воли и кафану и жену – рекао је Милош.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

OTKRIVENA ISTINA O ASTEROIDU KOJI JE UBIO DINOSAURUSE Ovo je rešenje misterije koja je skrivana 66 miliona godina

Vesti Svet Otkrivena istina o asteroidu koji je ubio dinosauruse: Ovo je rešenje misterije koja …