Терза упутио стравичне претње – Софија занемела када их је чула, неће дозволити да учини обећано

Борислав Терзић Терза изазвао је сцену испред казина током вечери, фрустриран због увреда које су биле упућене његовој девојци Софији Јанићијевић. Иако се вечерас одржава журка, Терза је очигледно попио мало више него обично, што је додатно подстакло његово импулсивно понашање и склоност ка претњама према осталим учесницима.

Терза је желео да докаже своју љубав према Софији кроз заштитнички став, иако је она покушала да ситуацију сагледа мирније. Истакла је да не подржава агресивно понашање и да јој није важно шта ће други причати. Њено рационално понашање у контрасту је с Терзиним бурним реакцијама, што само додатно уноси тензију у њихов однос, док атмосфера на журки остаје на ивици ескалације.

Elita
Елита / Извор: youtube printscreen/zadruga

 -Не надам на тебе, јел си свесна ти тога. Да ти неко вређа мајку и да ти говоре све и свашта -рекао је Терза.

– Наравно мени је то све јасно, али не волим кад си насилан и агресиван -рекла је Софија.

-Тебе кад неко дира ја идем против целог света, а ти се мени љутиш на све то, стварно ми ниси јасна -рекао је Терза.

И док Терза брани Софију и њену мајку, он није ни свестан да мама Бранкица не подржава њихову везу.

Она је изјавила да јој је здравље видно нарушено због свега што јој је ћерка приредила, па је морала да потражи хитну медицинску помоћ.

– У болници сам, доктори су ми рекли да ће ме највероватније задржати. Не желим да дајем никакве изјаве – то је све што је Софијина мајка изјавила новинарима Пинка.

Sofija Janićijević
Софија Јанићијевић / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

Софијина сестра од тетке, Маја, такође је одлучила да не кометарише ништа везано за њу, све док се “не дозове памети”, како је рекла.

– Немојте да ме зовете, не желим више да дајем изјаве. Не желим уопште да се оглашавам док Софија не промени своје понашање – изјавила је Маја.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

IZ BEDE I NEMAŠTINE DOŠLI DO MILIONA: Vodili stoku na ispašu, spavali na strunjačama, imali poljski WC, delili jaje na 4 dela…

Estradna scena šarenolika je sa pevačima i pevačicama različitog obrazovanja, pogleda na svet, karaktera. Dok …