Терза прича да му је дете највећа грешка – Борислав изговорио најсуровију реченицу Миличиној и својој беби

Анели Ахмић била је једна од првих укућана “Елите 8” која је јавно и транспарентно осудила Борислава Терзића Терзу и његове поступке према трудној вереници(сад већ бившој), Милици Величковић. 

Ни ове вечери није одступала од својих начела, иако је њима навукла гнев многих који се друже са Софијом Јанићијевић и њим. 

Aneli
Анели / Извор: Youtube принтсцрен/Задруга

– Данас је Терза покушао да ме натера да проговорим са њим јер је номинован како би ме казнили, да би након тога Ана рекла да сам се ја грлила са Терзом што је лаж. Ја сам хтела да питам Ану зашто је то рекла, а онда је кренуо Муњез мене да провоцира, помиње ми дете, Дубровник. Мене мозак боли од тога – рекла је Анели па се осврнула на Ену Чолић:

– Она је мени одвратна, те њене речи, те псовке. Она жели да ме омаловажи, да ме понизи, не знам због чега, али има неки проблме, девојка ме мрзи а циљ јој је да мене надмаши, она лаже да за мене није ни чула ни да ме је видела, она је одмах по уласку наскочила на мене. – рекла је Анели.

Дарко је упитао Анели како гледа на сукоб Џорди и Ене:

– Она провоцира све људе, те девојке су девојчице које ће реаговати експлозивно, ако она не жели проблем, може да се избегне. – рекла је Анели па се осврнула на рат ње и Карића:

– осетила сам ја тај анимозитет са стране Карића јер он штити Ену, па је помињао неке ствари из мог живота, он ме пецка као осмех, а то ми није јасно што тако, постоје две стране Карића. Е сада имамо неки задатак, па ћемо видети да ли ћемо се помирити – рекла је Анели.

Анели је мишљења да је Софија погазила све своје речи интимним односом који је имала са Терзом:

– Погазила је све, показала се да је нискоморална жена, а говорила је да неће то бити. Све је пало у воду, она је јефтина и одвратна, а да не помињемо што је трудна Милица то гледала. Терза стално гледа мене и изазива ме, а са Софијом му је досадно, он преко стола добацује мени и Бебици. Њу је неко саветовао, али погрешно, те је ударила на мене и Миљану као мајке, сада се све види, а Терза се понаша као да Милица није трудна, он прича по пушионици да му је дете највећа грешка, они праве лажне фрке и да праве приче – рекла је Анели.

Milica Veličković, Terza
Милица Величковић, Терза / Извор: Фото: Youtube printscreen/ Задруга Official

Детаљније погледајте у наставку на видео снимку испод:

 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"ČOVEK SA DEVET ŽIVOTA…" Ovaj škaljarac uspeo više puta da izbegne metak Džonija sa Vračara! Vođa vračaraca posle ovoga odustao i dao se u bekstvo

Akcija praćenja i hapšenja Nikole Vušovića sprovedena je u najvećoj tajnosti, a naši istražitelji su …