Терза на ивици нерава, цимери га држе да не направи пакао – На помен трудне Милице коју је преварио, он повиленео

Анели Ахмић и Борислав Терзић Терза наставили су сукоб и након емисије “Гледање снимака”, а њихова нетрпељивост достигла је врхунац у кухињи.

Ситуација је ескалирала када су почели међусобно да се прозивају, не бирајући речи, а напетост је кулминирала гласним расправама које су се чуле по целој кући. Чини се да су кухињски послови само додатно распламсали већ постојећи сукоб између њих.

– Није ми јасно да ли је љубав по мишљењу појединаца овде то да се неко поштује и цени, као Софија и ја, или да се је*у мајке. Мислим да су већински овде девојке сујетне, једна од њих је Анели – казао је Терза.

– Ја сам рекла да је ку*варлук то што је Терза оставио трудну Милицу, а Софија је знала да ти чекаш дете. По мом мишљењу, заслуга је обострана – казала је Анели.

– Љубоморна си на Софију. Она је мисица Елите, а то ти смета – казао је Терза.

– Нећеш ми стати на пут да коментаришем Софију и тебе, запамти то – додала је Анели.

– Сељанко једна, ти си нашлча неком овде да судиш, а је*ала си се на дан празника, а рекла си да нећеш. Захвали се Станији јер си прошле године била жртва – казао је Терза.

– Не знам због чега је Анели сад овде њему крива кад је рекла све како јесте. Терза је причао све најлепше о Милици, а онда…

– Мене боли ку*ац за свачије мишљење – казао је Терза.

– И за Миличино Мишљење? – упитала је Миљана.

– Уколико подржава особе попут Анели и тебе…страшно. Говориле сте једна другој свашта, а сад сте се ујединиле – казао је Терза.

-И сестре се свађај, па се мире, а ти си нечовек, то је трајно – рекла је Миљана.

– Катастрофа сте. Анели, а ти боље немој са мном да се вађаш. Можда је мени Матеја рекао да те је је*ао – рекао је Терза.

– Показао си ко си и шта си – истакла је Анели.

– Трудна жена ти гледа како ј*беш брутално. Оно није с*кс, оно је ј*бачина – говорила је Анели.

– Ја немам жену – поручио је Терза.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

MAJA NIKOLIĆ AUTOMEHANIČARKA! Šokirala sve objavom: Isplivao video kako pevačica vari polupan auto: Svi komentarišu reči koje izgovara (VIDEO)

Maja Nikolić vrlo je aktivna na društvenim mrežama, a njene objave često su na udaru …