Теодора запенила на прозивке Десингерице за дует – "Сети се да ме је твој менаџер звао, па онда бацај форе"

Репер Драгомир Деспић Десингерица пре неколико ноћи присуствовао је промоцији албума Игора Панића Нућија, где је у разговору за медије прокоментарисао како Теодора Џехверовић не жели да сними дует са њим. 

– Она каже да неће?! Па прво морам ја да хоћу да би она могла да каже да неће. Све је то океј, она је то превентивно рекла да би скренула пажњу да је ја питам… Није ме увредила, она је лепа јагодица, меканица мала – рекао је тада у свом стилу Десингерица.

Сада се огласила и млада певачица. 

– Мораш прво да се сетиш да ме је твој продуцент звао за дует и да дођем у студио да чујем песму, па онда да бацаш форе. А и Пајак ме је звао пре пола године да гостујем на вашем дуету, верујем да си то знао и хтео. Позић од меканице јагодине, написала је Теодора Џехверовић.

Teodora Džehverović
Теодора Џехверовић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

“Све на мени је бижутерија, немам ја пара за нешто друго” 

Поводом промоције новог албума Игора Панића Нућија који се одржао синоћ у Бетон Хали  један од гостију био је и репер Драгомир Деспић познатији као Десингерица.

Актуелни извођач је истакао да је његова ‘замена за бол’ новац и додао:

– Мислим да је новац свима замена за бол, али га ја немам и не јурим га. Ја волим бол бајо, бол не боли, бол се воли! – казао је Деспић.

Desingerica
Десингерица / Извор: Србија Данас / Саша Џамбић

Десингерица нам је открио и колико вреди његов стајлинг који је носио на промоцији.

– Ја немам пара, нити их тражим! Мало пара ми треба… Све на мени је бижутерија, немам ја пара за нешто друго! Ја сам скроман, обучем се у фармерке из Турске. Тегет је кад се црно испере… Ја сам скроман. Не могу да кажем колико кошта мој стајлинг јер сам све ово добио на поклон. Видите да је одрпано… Једну ствари ми је ћале дао – казао је репер.

Прокоментарисао је и забрану наступа у Црној Гори, па је рекао да су то само “празне приче” љубоморних људи којима смета његова популарност.

– Све је то супер, ту само има љубоморних појединаца, који би вероватно хтели да наступају у Црној Гори, али не може, бајо.Нисам наступао више тамо јер се завршила сезона, али овако све је како треба – истакао је Деспић.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Кристијану пао мрак када је чуо породичне вести – узео секиру, па хитно реаговао, поменуо зеленаше

Кристијан Голубовић поново доминира на малим екранима као централна фигура ријалитија “Фарма 8,” који се …