Тања Савић је глупа – бесна Јована Јеремић жестоко узвратила увредама и опаким тврдњама

Гостовање певачице Тање Савић у емисији „Амиџи шоу“ изазвало је праву буру на друштвеним мрежама након што је оштро коментарисала водитељку Јутарњег програма, Јовану Јеремић. Наиме, Тања је открила разлоге свог ранијег одласка из поменуте емисије, нагласивши да је напустила „Амиџи шоу“ јер, према њеним речима, није желела да учествује у шунду – очигледно алудирајући на Јеремићеву.

Јована Јеремић није остала дужна на ове коментаре, па се убрзо огласила, додатно подстичући медијску пажњу на сукоб између две јавне личности. 

 – Под бројем један, овога пута ћу се само огласити да Тањи Савић потпомогнем да распрода Арену коју није продала ни пола, с обзиром да ће бити полупразна на концерту, па ћу учинити једно добро дело да прокоментаришем и одговорим на њене небулозе које увек изјављује у медијима не би ли продала коју карту више и распродала Арену, пошто ће то бити њен највећи кикс у животу. У прилог овоме што сам рекла је следеће, пошто је Тања рекла да је у емисији било шунда, једини шунд је била она, с обзиром да су сви остали гости били факултетски образовани људи који су завршили озбиљне школе и факултете. Подсећам, у тој емисији су били Др Несторовић, Ивица Дачић и ја, сви заједно имамо просек 30, када се сабере, с обзиром да смо сви били најбољи студенти тих година. Др Несторовић је завршио медицину, Ивица Дачић је заршио “Факултет политичких наука” и ја “Правни факултет унивезитет у Београду”. Никада нећемо као друштво напредовати, уколико дозволимо да нам једна нешколована и необразована Тања Савић, да не кажем неке друге епитете који се односе на њен степен интелигенције, коментарише људе који су доказани, показани и факултетски образовани људи…Елем, да се вратимо на Тању, она је била једини шунд, једини промашај Амиџија је био што је позвао њу која му јесте седела као саксија, нисмо ми криви што је глупа, него је она крива што је глупа и није свесна да мора да седне да научи и да се образује, уместо што олајава, оговара и пљује боље од себе, који могу да јој буду професори, не само у знању и образовању, већ и у животној школи с обзиром на то да се Тања није показала као неко ко зна шта та треба да ради са својим животом. У прилог томе бих ставила њен приватни живот и однос са њеним првим супругом, који је и више него криминалан – рекла је Јована и наставила:

Tanja Savić i Jovana Jeremić
Тања Савић и Јована Јеремић / Извор: ТВ Пинк printscreen/Srbija данас

– Једина понављања која је Тања Савић добила у тој емисији је понављање њене глупости у истој и понављање њене особености, која нема ниједну харизму, никакву изјаву, никакву мимику…Она је дошла у потпуно једном подбулом и психички необјашњивом стању, не бих залазила у разлоге њеног психичког растројства. Она није знала да проговори једну реч и нисмо ми паралисали њу, него је њој језик био паралисан. Да ли је она имала неки проблем који је мучи или је имала неке хемијске реакције у организму различите врсте, али о томе не бих нагађала јер би то било некоректно с моје стране, јер немам доказе да о томе говорим када је она у питању…Она је ипак позната као краљица глупости, ја сам позната као краљица шера – рекла је водитељка и додала:

Jovana Jeremić
Јована Јеремић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

– А што се тиче рудара, што је баби мило, то јој се и снило. Жена није разумела контекст мог оглашавања, ја сам бранила рударе, а нападала сам тадашњу ПР предузећа која није нашла за сходно да ми пошаље некога да ми исприча о несрећи рудара коју су имали и када су погинули у рупи коју су ископавали. Према томе, није чак ни разумела градиво о ком се говорило, али врло то жели да коментарише у јавности, што и даље говори о степену њене глупости и необразованости, јер је Доситеј Обрадовић увек говорио: “Књиге, браћо моја, књиге, а не звона и прапорце” – закључила је Јована Јеремић за Pink.rs.

Шта је Тања тачно рекла?

Тања Савић је о Јовани Јеремић проговорила гостујући у емисији са Жиком Јакшићем и Банетом Мојићевићем. она се осврнула на њено напуштање емисије пре неколико година. 

– Из тог разлога што је у тој емисији био шунд. Небитно је, зна се због кога сам напустила емисију. Сматрам да је тада то било исправно. Ти си мене ту ноћ мало запоставио. Ниси ти био крив. Неко је ту особу позвао емисију кад сам ја била, немам анимозитет, само ми се једноставно та нека стална понављања нису допала. Ја сам у тој емисији била као саксија. Ја ништа нисам причала тада. Небитно је, ја сам тада имала четири наступа заредом, нисам спавала, кад је она споменула неке рударе који неће да раде за њу то је била кап која је прелила чашу – рекла је Тања у Амиџију.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Ako sanjate Svetu Petku, pripremite se jer vas čeka ovo… Verovanja koja su se održala kod naroda

Posao: Danas je važno da se fokusirate na komunikaciju sa kolegama i šefovima. Pokušajte da …