Стигло писмо од продукције – Анђели Ђуричић је у овом тренутку најтеже

Ријалити Елита, који 24 сата дневно прати дешавања у затвореном студију у Шимановцима, свакодневно доноси нове изазове за своје учеснике. Сваког радног дана организују се анкете, током којих учесници морају, без задршке и директно, да бирају три особе према унапред задатом критеријуму. Данашња анкета донела је посебан обрт, јер је стигло писмо од продукције са специфичним захтевом, изазивајући напетост међу задругарима који се спремају да своје изборе саопште пред камерама.

– Драга Елито, кроз заједнички живот сте се довољно упознали и знате све једни о другима. Тако се надамо да ћете и данас бити искрени, а бираћете најпожртвованију особу у Елити. Поздрав, Велики шеф – гласило је писмо.

Анђели Ђуричић је пао најтежи задатак од свих, а то је да прва од свих одабере ко је по њој најпожтрвованији.

– Морам да кажем искрено да је Гастоз према мени јако пажљив и добар, морам да га ставим на прво место. Друго место морам бити реална и рећи да је Ша јако пожртвован, треће место Бебица – рекла је Анђела.

Elita
Елита / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

Анђела је очигледно изабрала мушкарце који брину о својим партнеркама.

 – Морам да се сложим са Анђелом, али да наведем и Дачу – рекао је Најо.

– Број један је Лепи Мића, он је толико пожртвован све ове године. Друго место је Слађа Лазић и треће место Муња, ако фали кашика, ту је. Шта год треба је ту – рекао је Кадра.

– Ја ћу навести све мајке које су овде ушле да се боре за своју децу, онда Стефана који је оставио девојку напољу. Навешћу Александру, Миљану – рекао је Груја.

 Морам да наведем Гастоза, скоро нисам видела да се неко тако понаша према девојци. Морам да наведем и Ша и Бебицу, али и Терзу и Муњу – рекла је Милена.

Milena Kačavenda
Милена Качавенда / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

– Ја ћу навести три Ненада, сва тројица су јако пожртвовани – рекла је Теоодра.

– Ја ћу навести Лепог Мићу јер је он јако пожртвован за ријалити – рекао је Ненад Ћубић.

– Мића је годинама одан својој жени, па онда и нама. Друго место су ми Терза, а треће место Ша и Миона, ову оданост и пожртвованост видим први пут – рекла је Мрвица.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Prvi snimci sa mesta stravične tragedije: Dečak (15) ubio roditelje i troje braće i sestara, oglasile se komšije – "Juče smo ih videli kako se šetaju" (VIDEO)

Pet osoba je ubijeno je u kući u blizini Sijetla, a za ubistva je osumnjičen …