Стигао је Лазар Чолић Зола – моментално се огласио, "Елита 8" никад ближа

Након турбулентног периода ван медијског фокуса, Лазар Чолић Зола, бивши учесник популарног ријалитија “Елита”и бивши задругар, изазвао је огромну пажњу јавности повратком у Београд. 

Овај повратак одмах је пробудио лавину спекулација међу његовим фановима, који се питају да ли је ово знак његовог поновног појављивања на малим екранима, конкретно у новој сезони “Елита 8”.

stori
стори / Извор: Инстаграм printscreen/zola_je_

Иако су друштвене мреже и портали преплављени нагађањима о његовом уласку у ријалити, званична потврда још увек није стигла. Сам Зола остао је мистериозан по питању својих планова, одржавајући своје фанове у неизвесности. Упркос медијској тишини, бројни обожаваоци с нестрпљењем ишчекују његов следећи корак, верујући да се припрема нешто велико.

Лазар Чолић Зола није странац ни контроверзама ни драматичним ситуацијама, због чега је стекао огромну популарност током учешћа у ранијим сезонама ријалитија. Његова каријера је често била обележена сукобима и скандалима, али је баш то оно што га чини интересантним ликом за повратак у “Елиту”. Његов неочекивани долазак у Београд додатно подстиче знатижељу јавности, па се сада сви питају – да ли ће Зола поново заузети своје место под светлима рефлектора?

Док чекамо да се Зола огласи и открије своје планове, једно је сигурно – његов повратак неће проћи незапажено.

Lazar Čolić Zola
Лазар Чолић Зола / Извор: АТА images


Izvor:Srbija Danas

Check Also

NAŠA VODITELJKA SE UDALA ZA MLAĐEG, A NIJE ŽELELA DA BUDE SA NJIM “Tačno je znao šta hoće”, zajedno su doneli kontroverznu odluku: “To je nešto egzotično za mnoge”

Zabava Naša voditeljka Danijela Pantić Conić se udala za mlađeg, a nije želela da bude …