Српска позната певачица се потресним речима опростила од Пејна: "Јадно дете, били смо пријатељи" – њене речи боду право у срце

Вест о смрти Лиама Пејна, бившег члана популарног бенда “Оне Дирецтион”, изазвала је емотивне реакције колега и пријатеља из музичке индустрије широм света.

Српска певачица Кристина Ковач огласила се поводом ове трагичне вести, изражавајући саучешће и тугу на друштвеним мрежама.

– Драги Боже, јадно дете. Да скочиш или паднеш са 3. спрата. Били смо пријатељи на Фејсбуку на мом страном профилу, имао је лажно име… Деловао је као фино дете, жао ми је што су га изгледа дрога и алкохол скршили – написала је Ковач на свом Инстаграм профилу.

Међутим, њена објава наишла је на бројне критике на платформи “X”, где су многи изразили сумњу у њено “пријатељство” са певачем.

“Како можеш рећи да сте били пријатељи када је користио лажно име? То није пријатељство!”, “Изгледа да неки само траже пажњу на овакав начин. То није фер према њему или његовој породици!”, “Хахаха ви били пријатељи на Фејсбуку, а он имао лажно име? Па ово је хит”, само су неки од коментара.

Лиам Пејн, који је имао само 31 годину, оставио је за собом богату музичку каријеру и бројне обожаваоце који ће га заувек памтити.

Последња објава Лиама Пејна пред трагедију

Последњи постови Лиама Пејна на друштвеним мрежама показали су га како проводи време са својом девојком, само неколико минута пре него што се догодила трагедија.

Његове последње објаве на Снепчату показале су га како срећно позира са својом партнерком Кејт Касиди док су гледали у огледало.

Даље објаве из последњих тренутака живота звезде показале су га како ужива у ручку у својој хотелској соби, где је открио да се пар „будио у 13 часова сваког дана“ и одлучио да буде у костиму Фореста Гампа за Ноћ вештица.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"Publika se polako seli sa Sajma knjiga u knjižare i sajber svet" Kecmanović za Kurir: Ne bi bez njega propao svet, ali ne bi bilo ovog druženja

Pisac Vladimir Kecmanović napravio je potpuni zaokret u karijeri i nedavno je objavio zbirku pesama …