"Софија може да потврди љубав према Терзи једино ако остане трудна": Укућани жестоко осудили однос Боре и Јанићијевићеве

Ноћас су одржане “Номинације”, а такмичари су бирали  између Софије Јанићијевић и Борислава Боре Терзића. Водитељка Ивана Шопић дала је реч Елвину Кадрићу који није бирао речи, већ је сасуо све у очи Бори.

– Терза, једина твоја грешка је кад си ушао у ову кућу је што ниси рекао оно што сте твоја вереница и ти знали од почетка, а то је да је крај. Штета је да пропустиш овај Ферари, размишља се к**цем логично. Она мене може да увери само ако остане трудна и бар три године. Ова веза може да опстане само ако Софија то хоће. Он је искрен, заљубио се. Подршка за бившу вереницу. Ова веза је осуђена на пропаст. Она има салон, може да те запосли и заједно да радите. Софија бездушна, хладна и мудра. Нећеш ти ништа овде да се замараш, чекаћеш његову грешку. Глас иде за Софију, хоћу да видим колико је јака – рекао је Елвин.

Рашко је додао: 

Elita 8
Елита 8 / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

– Терза, способан си, вредан, дарежљив, имаш тимски дух. Што се тиче поступка мислим да си испао преварант и лажов. Фатаморгана важе привидно хармоничне везе је била лаж, него каже зарад маркетинга, а тиме си издао себе, трудну вереницу и подршку која је била указана. Кад си се свађао са Ша претеривао си, не свиђа ми се кад вређаш жене. Највише сам се згрозио кад си се заклео у нареођено дете. Не свиђа ми се кад се позиваш на Бога јер није богоугодно кад се позиваш на то што неко нема дете. Ниси тако ближи Богу. Софију најбоље описује њен садашњи дечко кад га је Муња питао да искаже њене врелине, а он је рекао да је лепа и ставио тачку. Ти си споља гладац, а изнутра јадац. Мислим да не умеш да волиш и представиш се. Упоредио те је са Фераријем, а унутра је један Голф двојка који споро пали. Бољи сам са Терзом, шаљем тебе. 

Bora Terzić Terza
Бора Терзић Терза / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

– Ти си видео да ја плачем, намерно си то радио. Види се по њему какво ће понашање да има према свом детету. Софија је хладног срца и нема емоције, ту је само да га искористи. Шаљем Терзу – дао је Ненад Ћубић свој глас. 

Подсетимо, поред Терзе, номиновани су и Урош Станић, Милош Симоновић, Ћуба и Аца.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Премијер Вучевић сутра у званичној посети Скопљу

После састанка Вучевића и Мицкоског предвиђен је и састанак делегације две земље, а потом и …