Славље у дому Секе Алексић: Певачица и њен супруг објавили срећне вести – честитке пристижу са свих страна

Певачица Сека Алексић је прославила осми рођендан свог сина Јакова у породичној вили у Старој Пазови. Вељко Пиљкић и Сека потрудили су се да свом наследнику приреде прославу као из бајке.

За ову посебну прилику, Сека је приредила спектакуларну прославу са Јутјуб тематиком. Мали Јаков уживао је у три прелепе рођенданске торте, сласним мафинима и огромним балонима.

 Чак је и мала луна парк атракција била део забаве, у којој се Сека с весељем придружила игри. Сека се заиграла заједно са децом и скакала је у замку. Деца су се одушевила траболинама које су биле постављене у дворишту.

Поносна мама поделила је на свом Инстаграм профилу бројне тренутке са прославе, а атмосфера је била испуњена смехом и забавом. Сека је недавно открила да има осећај да би Јаков могао постати Јутјуб звезда.

Seka Aleksić proslavlja sinu rođendan
Сека Алексић прославља сину рођендан / Извор: Инстаграм printscreen/seka_aleksic

– То је највећа радост. Ми смо већ заборавили рођендане, ни не радујемо се више, само чекамо поклоне. Јаков је пожелео ланац око врата. Он сматра да је репер и то не треба да му се ускрати. Морала сам да му купим неки мушки, да не би носио моје огрлице. Хтео је у школу да стави ланац преко дукса па сам му рекла да то није лепо. Смешни су обојица. Све ми вуче на то да ће бити Јутјуб звезда. Хода сам по кући и снима се. Тек је сада свестан да сам певачица. Подржаћу га у томе, само усмерити да буде дозирано и културно – рекла је Сека за домаће медије.

Завирите на прославу у галерији у наставку:


Izvor:Srbija Danas

Check Also

“Ćero, nije tata želeo da odrasteš tako brzo”: Malena Lili (8) iz Beograda ne odvaja se od bolničkog kreveta svog oca, tu uči i piše domaći, brine kao odrasla (FOTO)

Vesti Beograd Potresna poruka oca koji boluje od raka ćerki (8) koja domaći radi po …