Сергеј Трифуновић хитно напустио стан: Сео у аутомобил и одјурио у непознатом правцу

Сергеј Трифуновић је пријавио своју супругу, Исидору Трифуновић, за насиље у породици. Полиција је одмах реаговала и дошла је у њихов стан, а након што је обављен разговор са њима у полицијској станици, тужилац се изјаснио да нема елемената кривичног дела.

Подсетимо, хаос је иначе настао кад се он вратио са промоције Сајси МЦ а која је одржана на истом месту где це он правити концерт у част Бори Чорби, а пре тога јој није рекао где иде, нити јој се јављао на телефон. Он јој је наводно онда рекао да жели развод, па је тад настао хаос. Како је “Курир” први објавио, Сергеј је наводно испричао да се посвађао са супругом и да је рекао да ће напустити стан. Она је тада запретила да це поломити све по кући – каже извор и додаје да је о свему обавештени Друго основно јавно тужилаштво.

Глумац је након скандала проводио време у свом стану из кога није излазио, а кућног љубимца су му у шетњу изводили најближи пријатељи.

Sergej Trifunović
Сергеј Трифуновић / Извор: Србија Данас

Данас се први пут обратио новинарима кроз зубе и послао им са терасе непримерену поруку:

– Ту сте, па да вам кажем да нећу да изађем. Сад ће да дође нека девојка да прошета пса, ја нећу да излазим. Ођ*бите, вратите се у своју шталу, ја нећу данас да излазим, ћао – рекао је глумац и послао пољубац новинарима.

Sergej Trifunović
Сергеј Трифуновић / Извор: МН Press

Убрзо након тога је бесно излетео из зграде, улетео у свој кабриолет и одвезао се у непознатом правцу.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Neverovatne dijete tech magova: Jedan je jeo samo meso koje sam ulovi, drugi pije 12 Coca-Cola limenki dnevno

Biznis Insajder je istražio dijete koje su praktikovali Stiv Džobs, Ilon Mask, Bil Gejts i …