Сека Алексић брутално оплела по бившој другарици Цеци – "Под хитно да промени шминкера и стилисту, кад је видим…"

Певачица Сека Алексић одувек је важила за јавну личност која нема проблем да искаже своје мишљење и став о било чему. Свака Секина изјава привуче пажњу јавности, а тако је било и овог пута, нарочито јер је Алексићева искритиковала изглед регионалне музичке звезде, Светлане Ражнатовић Цеце. 

– Мислим да жена која је звезда, а која заслужује да изгледа лепше је Цеца. Цеца треба, по мом мишљењу, да промени шминкера. Кад је видим, ја то помислим.  Исто важи и за њеног стилисту. Не треба нико да се љути. Заслужује да много боље и лепше и скупље изгледа на наступима – рекла је Сека за окупљене медије.

Подсетимо, Сека и Цеца су у једном периоду биле готово нераздвојне, а Алексићева је годинама била редован и радо виђен гост на свим слављима породице Ражнатовић. У једном моменту певачице су престале да се друже, али до јавности никада није дошао разлог због чега су прекинуле пријатељство.

Seka-Aleksić
Сека-Алексић / Извор: Србија Данас / Саша Џамбић

Како су медији писали својевремено, након што су прекинуле пријатељство у тишини, сукоб је ескалирао када је у априлу прошле године преминуо модни дизајнер Саша Видић, са којим је Цеца такође прекинула пријатељство, док је био Секин пријатељ до последњег дана. Када су је новинари питали да то прокоментарише, Цеца је само прошла поред њих, а онда се огласила Сека и како многи сматрају индиректно прозвала колегиницу статусом на “Twitteru”:

– Поједине персоне треба да науче шта је саосећање и савест, да науче шта је поштовање према некоме ко је преминуо, ако сте барем мало прави верници, а не механички – написала је Сека тада, али на питање новинара коме је статус био упућен, није желела да одговори. 

ceca-ražnatović
цеца-ражнатовић / Извор: Србија Данас

– Нећу никада открити коме је то било упућено. Никада нећу разумети људе који су у вери, а кад треба то да покажу, они то не ураде. Буди верник и праштај – подвукла је Алексићева, а на питање да ли је заправо мислила на Цецу Ражнатовић, она је одговорила:

– Не занима ме и не интересује ме то. Питајте те што спекулишу! Сашина смрт је за мене била шок, чула сам се с њим десетак дана пре, планирали смо да правимо неке стајлинге за мене. Тешко ми је, изненада се то десило, памтићу га по веселом духу. Прозивао је он читаву естраду, па и мене, али сам све праштала – поручила је тада.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"PROGONI ME TO ŠTO SAM UČINILA, IŠLA SAM U CRKVU DA OKAJEM GREHE" Žena koja je na pešačkom pregazila dvoje penzionera molila za oproštaj porodice nastradalih!

Nesvakidašnja situacija dogodila se na suđenju u Nišu, kada je rodbina poginule Danice Andrić (75) …