Сви причају о ВЕРИДБИ Јоване Јеремић и Драгана – прстен засијао на руци пред одлазак у Америку

Јована Јеремић, позната водитељка и једно од најпрепознатљивијих лица домаће телевизије, обележила је свој 34. рођендан у великом стилу, организујући гала журку која је привукла пажњу како медија, тако и јавности.

Славље је уприличено у једном престижном локалу, а све је одисало луксузом и симболиком, чиме је водитељка показала да ни на рођендан не одустаје од своје препознатљиве екстраваганције.

Испред локала где је славље одржано, дочекао је присутне импозантан билборд са Јованиним ликом, на којем су се нашли и Кип слободе – симбол њене предстојеће посете Америци – као и лик лава, представљајући снагу и краљевски статус, како у јавном, тако и у приватном животу. Поред билборда постављена је краљевска столица на којој је слављеница поносно позирала, наглашавајући тематску раскош вечери. 

rođendan Jovane Jeremić
рођендан Јоване Јеремић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

Јована је за ову прилику одабрала црну комбинацију – мини сукњу и сако – уз вртоглаво високе штикле, којима је додатно истакла свој упечатљив стил.

Мистериозни прстен и нагађања о веридби

Осим модне комбинације, пажњу свих присутних привукао је блистав прстен на Јованиној руци. Када су је питали да ли је реч о вереничком прстену, Јеремићева је остала загонетно тиха, одбивши да открије било какве детаље. Њена ћутња додатно је подстакла гласине да би ово могао бити наговештај њеног скорог уласка у брак.

Jovana Jeremić
Јована Јеремић / Извор: Србија данас/Милана Павковић

Природно, сумње су пале на њеног дечка Драгана Станковића, власника ланца пекара, с којим је Јована већ неко време у вези. Водитељка је и раније говорила о Станковићевој подршци и утицају у њеном животу, али поклон који је добила поводом рођендана остаје тајна. Иако није желела да открива детаље, њено задовољство и осмех говорили су више од речи, остављајући све да нагађају о будућим корацима у њеном љубавном животу.

Амбиције и будућност у Америци

Оно што је додатно истакнуто током вечери јесте Јованина предстојећа посета Америци, која за њу има посебно значење. Како је открила, одлази поводом избора, али ова прилика за њу представља много више од тога. Њена амбиција да се докаже на међународном нивоу није тајна, а ова посета је корак ближе остварењу сна да остави траг и на глобалној сцени. „Мој сан је увек био велики“, изјавила је раније Јеремићева, подсећајући да увек улаже максималну енергију у сваки аспект свог рада.

rođendan Jovane Jeremić
рођендан Јоване Јеремић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

-Мене сада интересује да градим своју каријеру ван граница Србије и Балкана, јер ја сам освојила цео Балкан и Словенију и Македонију и Црну Гору и Хрватску, чак и Бугарску. Па чак и један део Румуније, смем слободно да кажем. Налазила сам се у више улога (Његош, Џеки Кенеди, царица Милица, Мерилин Монро), јер ми то добро иде, несуђена сам глумица, требала глуму да упишем. Мој циљ је сада да од своје 33. односно 34. године (25. октобра пуним 34) градим једну светску каријеру, пре свега проамеричку, али самим тим и светску. Мој следећи циљ је да постанем најпознатија холивудска звезда – изјавила је Јована недавно за “Телеграф”.

 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

5 znakova horoskopa imaju najviše sreće u životu, kao da ih sam Bog čuva i pomaže

Stvaramo li sami sopstvenu sreću ili je ona zapisana u zvezdama? Verovatno je pomalo od …