Саша Поповић покраден и преварен – директор отерао популарног певача из "Гранда" за сва времена

Музички шоу “Звезде Гранда” пружио је прилику многим певачима да закораче у свет естраде, истовремено им променивши животне околности. 

За многе учеснике, ово такмичење је било одскочна даска из тешких услова, омогућавајући им пут ка популарности, богатству и слави.

Renato Henc
Ренато Хенц / Извор: Youtube printscreen/RTVSLON

Док су бројни такмичари прошли кроз ову платформу, неки су добили посебну пажњу и прилику да им каријере буду вођене под надзором продукције. Међутим, то је долазило са одређеним обавезама, укључујући строго придржавање уговора које су потписивали са водећим људима “Гранда”.

Један од примера кршења тих правила десио се када је Ренато Хенц изоставио кључне информације о свом наступу, не пријавивши га на време Саши Поповићу и Жики Јакшићу, чиме је прекршио услове сарадње.

– Имао сам наступ који нисам пријавио Саши и Жики Јакшићу, а они су сазнали. Уговори које “Звезда Гранда” потпише са овом кућом стриктни су и беспоговорни, а ја се у овом случају нисам придржавао тих одредби – рекао је својевремено Ренато и додао:

– Рекао сам му да морам да радим како бих прехранио своју четворочлану породицу и да ми тај уговор који имам са ‘Грандом’ само отежава посао. Знам шта је шоу-бизнис и на чему он и Жика инсистирају, али ја сам народски певач и једино што у животу знам да радим јесте да певам – рекао је он својевремено.

Саша Поповић је ово доживео као да му Ренато ради иза леђа, као и да на непоштен начин покушава да заради новац иако му је “Гранд” све омогућио, па је одлучио да га “најури” из поменуте продукцијске куће, те да свако настави својом страном.

Saša Popović
Саша Поповић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић


Izvor:Srbija Danas

Check Also

6 navika koje otkrivaju da ste siromašni: Ljude ne možete prevariti kako imate para

Navike koje odaju siromaštvo možete lako da promenite. Koliko god se trudili da ostavimo utisak …