Саопштене најновије информације о здравственом стању Саше Поповића

Креативни директор Гранд продукције, Саша Поповић, последњих месеци се не појављује на снимањима познатог музичког такмичења “Звезде Гранда”, као ни у медијима, нити на јавним догађајима. 

Познато је да је Поповићево здравствено стање нарушено, због чега је морао да паузира многе послове, али је окружен људима којима верује и који све задатке успешно обављају уз претходно саветовање са њим. 

Његов дугогодишњи пријатељ и сарадник, водитељ и продуцент музичког шоу програма “Никад није касно”, Жика Јакшић, открио је гостујући у емисији “Амиџи шоу” тренутно Поповићево стање. Како је нагласио, изгледи да Саша што пре оздрави су велики, а оно што је најважније јесте чињеница да Сале није клонуо духом и да је веома позитиван.

Saša Popović
Саша Поповић / Извор: Србија Данас

– Сале је боље, најбоље речено. Није клонуо духом, пре неки дан је био до студија Гранда, поздравио се са свима. То је најважније. То иде набоље, даје изгледе такве. То је важно – рекао је Жика Јакшић.

Из Гранда најављују повратак Саше Поповића

ПР “Гранд” продукције Весна Милановић обратила се медијима након што је јавност показала велико интересовање и забринутост за здравље креативног директора Гранда. Она је открила да је Поповић обавештен о свим корацима и радњама у Гранду, као и да се његов повратак у “Звезде Гранда” очекује веома брзо. 

Saša Popović
Саша Поповић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

– Сашу врло брзо очекујемо. Саша је тренутно одсутан, али само тренутно због његовог здравственог стања, али ће нам се брзо прикључити и онда ће вам и он сам рећи све на ту тему. Саша све прати, ништа нисмо урадили у Гранд продукцији, а да Поповић то није испратио, у контакту смо свакодневно, имамо његово зелено свјетло или немамо у зависности колико смо били професионални или нисмо, али наравно да је упућен и да његовог тим то надгледа и добро ради – рекла је Весна.

Милановићева се осврнула и на писања појединих медија да је Поповић завршио у болници, објаснивиши да су у питању дезинформације.

– Није у болници. Он је цело лето вредно радио аудицију, био је у Београду, Нишу, Тузли, Сарајеву, целог лета спремао све, цела сезона је завршена до оног момента када кандидати треба да испадају – закључила је Весна Милановић.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Ovo je ostvarenje snova svakog Srbina usred saobraćajnog špica: Napravio krevet na točkove koji ga sam vozi na posao

Ukoliko spadate u one koji bi sve dali za koji minut (ili sat duže) u …