"Само смо Станија и ја знали" Кристијан открио највећу тајну Фарме – реакција Добројевићеве више него бурна

Кристијан Голубовић је крајем септембра постао такмичар ријалитија Фарма 8, а од самог почетка се неколико жена бори за његову наклоност. Голубовић свакодневно открива анегдоте уз свог живота, што је радио и у “Задрузи”, а дефинитивно је највећи шок у јавности изазвао када је проговорио о свом односу са старлетом Станијом Добројевић, са којом је био у шестој сезони Фарме, када је она однела победу.

Кристијан је поново покренуо причу да је био присан са Станијом, па чак и да су имали интимне односе у делу имања које није било покривено камерама, те да су за своју аферу имали шифру коју су знали само њих двоје. 

Током једне од емисије “Питања гледалаца” у “Задрузи” током претходних година Кристијан Голубовић је открио детаље односа са старлетом и бившом ријалити учесницом Станијом Добројевић чији се бивши дечко Марко Марковић тада налазио у истој сезону “Задруге” са њим.

Подсећања ради, на старлету је прво ударио каскадер Урош Ћертић који је Марку рекао да се манекен “срозао” тиме што је био са Станијом, те да он није смео себи да дозволи да буде са “таквом девојком”, а на његово излагање надовезао се Голубовић:

Kristijan Golubović
Кристијан Голубовић / Извор: Тв Народна Printscreen

– Ви као да причате о академској грађанки. Имамо нас двојица доста заједничких пријатеља. Пао је под притисак и срозао се што је био са девојком која се са голим си***а шетала по терасама, гу***а, али дечко на твом нивоу никад није требао да дозволи да буде са једном таквом. Ти имаш понашање, генетику и изглед да ти бираш, а не ове – рекао је Ћертић, па додао:

– Не може да буде богиња од метар педесет, атрактивна – океј јесте. Је л’ сте ви луди бре? Дај молим те, ти си за њу Ајнштајн. То се ј*** уторком увече у шест ујутру кад се не јављају других пет. Он има име и репутацију јер је успешан манекен, леп и уме да се понаша, а не због чобанке која се шета за џабе – рекао је Урош, а потом се надовезао Кристијан:

– Прва је чепила п**** на Инстаграму и прва је добила фејк ствари од тога. Ја кажем шифру “сено”, она оде горе и ја је из****м и завршим – рекао је Кристијан алудирајући на заједнички боравак на тадашњем имању у Лисовићу. 

Stanija Dobrojević
Станија Добројевић / Извор: Фото: Инстаграм printscreen/stanijadobrojevic

Помирили се недавно

Уочи свог повратка на “Фарму 8”, Голубовић је недавни гостовао у емисији “Ред” телевизије, где је имао прилику да се након много година суочи са Станијом Добројевић, са којом је имао турбулентан однос током и после “Фарме 6”.

– Изгладили смо односе, били смо заједно уз директора и директорку, помирење зарад посла и свега, да закопамо ратне секире. Она је потпала под утицај баш душмана који ме не воле, а ја знам да Станија о мени не мисли ружно, јер ме је упознала лично и зна да то није истина што је од других чула, а говорила у некој љутини. Драго ми је што први пут има некога поред себе, а не некога ко је пушта низ воду, као они претходни – казао је Кристијан, а онда се из Мајамија у програм укључила и Станија.

Stanija i Asmin
Станија и Асмин / Извор: Инстаграм printscreen/alibaba_durdzic

– Када сам добила позив за ово укључење, одмах сам се уплашила да није нека замка, неко непријатно изненађење, имала сам их превише у протеклих годину дана. Међутим, видим да сам ја изненађење, тако да, боље што је тако. Јављам се у миру да подржим нову “Фарму” и да Кристијану пожелим срећу у новом пројекту – истакла је Добројевићева, којој се Голубовић захвалио.

– Што се мене тиче, да. Наш однос је био турбулентан. Наша “Фарма” је непоновљива, били смо тандем, то наше је имало неко друго значење. Наш однос после тога испратили сте у медијима, али смо изгладили те односе захваљујући Великом шефу и Великој шефици. Након тог измирења нисам имала прилику ни да га сретнем, чујем да улази у “Фарму” и желим му срећу тамо и да се добро снађе – навела је Станија, која није крила да ју је Кристијан пријатно изненадио када је похвалио њеног дечка Асмина Дурџића и њихову везу:

– Пријатно ме је то изненадило, добила сам јуче линк са портала, где је имао коју лепу реч. С обзиром на то да годинама уназад нисам добила ниједну лепу реч са његове стране, пријатно сам изненађена, надам се да ће тако и да остане.

Kristijan Golubović
Кристијан Голубовић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

– Станџа, колико сам је упознао, причали смо тамо и дружили се, знам ту њену животну причу са момцима који су били млаки према њој. Када је требало да се стане леђима за њу, правили су неке раскораке, испадала је веће мушко у тој причи. Мића ју је 312 пута са столице, изнад њене главе, пљувао у косу, говорио ово или оно, једини сам тада устао и рекао: “Дај, човече, да је најгора на свету, па је претерано”. До краја “Фарме” смо се држали заједно – рекао је Кристијан у поменутој емисији.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Novčanik vam više neće biti prazan: Stavite jednu sitnicu u njega i privucite obilje i bogatstvo

Evo šta valja nositi u novčaniku za obilje i bogatstvo U numerologiji brojevi su suština. …